Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sami wiecie kto....

stara ekipa zbiórka!!!

Polecane posty

Fredi a reszta ????? mnie tez proszę pogłaskać .o reszcie nie wspomnę bo kulturalna jestem;)

A uszanowanie, uszanowanie Starej Gwardii... ...az wstyd pisac, dyć kim ja tu z moim ponadrocznym stazem jestem? Li parobkiem, kafeteriuszkiem wobec Waszych Mości.

Gość gość
nie pogadamy sobie juz chyba dzis Hard 🖐️, lece na twarz.

Gość pomaranczowy nikt
21:10 pozdro600 Ja nie bede nigdy jak jego mama. Ona jest kura domowa, ktora cale zycie jemu poswiecila. Sa bardzo zwiazani ze soba. Mama tylko sprzata i gotuje calymi dniami, On ja utrzymuje w dodatku. Ja taka nie jstem, nie mam czasu na takie rzeczy, prowadze intensywny tryb zycia i nawet nie jadalm w domu Nie moge byc konkurencja, conajwyzej moge ja udac pzrez jakis czas, ale to nie w moim stylu... Chcesz ze mnie kpic? Nie poczulam nic, daj BIS!!!! Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic!

Gość gość
to taka zabawa Hard. Ja cos napisalam, a teraz NIKT to wszedzie wkleja;). Chyba sie we mnie zakochal:D

Gość pomaranczowy nikt
20:59 pozdro600 Moze sa i kobiety z innym nastawieniem niz ja, ale zauwaz, ze u kobiet seks jest scisle zwiazany z uczuciami, z emocjami, u facetow niekoniecznie - czasem jest to zwykly poped ( u kobiet tez, ale przyznasz, ze rzadziej). Jesli kobieta nie ma komfortu psychicznego, jesli ma negatywne nastawienie do partnera, to nie moze mu ot tak oddawac tego, co w niej najcenniejsze - intymnosci. Ja przynajmniej nie umiem. Sytuacja po krotce: On ma w domu ugotowane, uprane posprzatane przez jego mame. U mnie ma seks. Czego moze chciec wiecej facet? Czy taki facet zechce sie ustatkowac? Od 3.5 roku spotykamy sie pare razy w tygodniu, nie spedzamy ze soba nocy. Na moje pytanie, czy widzi mnie w swojej przyszlosci, on odpowiada, ze nie wie, bo zyje terazniejszoscia. Ta przykra rozmowa odbyla sie jakis czas temu, kiedy wszystko bylo miedzy nami dobrze - z mojej strony byly uczucia, zaufanie, seks. A tu takie slowa....i inne przykre tez. Nie wiedze przyszlosci dla tego zwiazku, niz nie zmierza ku lepszemu, mimo jego obietnic, ktore okazalay sie bez pokrycia. Ja tez mam uczucia! Zamknelam sie kompletnie, nie chce zeby mnie dotykal, calowal. W taki sposob wszystko rozwalam, ale ja juz nie umiem inaczej. Nie ma we mnie juz optymizmu, ani nadziei, wiec nie pisz mi, ze stosuje karte przetargowa - ja juz sie pogodzilam z faktem, do czego doprowodzi moje zachowanie i bynajmniej nie jest to to, co pisze autorka tego topiku. Pokazuje, ze takie rozumowanie jak autorki porwadzi dokladnie do odwrotnych skutkow. Sory, ze sie tak rozpisalam Chcesz ze mnie kpic? Nie poczulam nic, daj BIS!!!! Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic!

Gość stara ekipa
🖐️

halo , jest tu kto ?. chciałam przeprosić za moje nagłe zniknięcie wczorajszej nocy . Żubr mnie powalił;)

Gość booro
ja też na chwilę się melduję alenie wiem czy mnie jeszcze ktoś pamięta:)

Gość booro
a kurna na pomarańczowo :( chyba zapomniałem hasła :(

lusi 🖐️ dawno mnie nie było i widze że same nowe twarze (czytaj nici):)

Gość Jinx
Luśka nie przypominaj mi

no właśnie że nie wiem a żeby się dowiedzieć musiałbym chyba miesiąc spędzić na czytaniu a szczerze mówiąc to mi się nie chce :D