Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulkaa

nie wiem co to

Polecane posty

witam!ostatni okres miałam 5 listopada.kochałam sie ze swoim chlopakiem 19listopada(stosunek przerywany)i do dnia dzisiejszego nie dostałam okresu.stwierdzilam,ze to jakies zaburzenia hormonalne lub cos takiego,nie wiem sama,dzis wspolzyłam z nim,po czym dostałam okropny bol w dole brzucha,doslownie zwijałam sie,poszłam do ubikacji i zauwazyłam odrobine krwi w sluzie,włozylam tampona,gdy go wyciagnelam po 3h,było bardzo malo krwi,a bol brzucha nadal mam,nie wiem co to moze byc;(nie tak intensywny jak wczesniej,ale jest!kolezanka mnie nastarszyła,ze moze to byc poronienie,choc wcale nie wiem czy byłam w ciazy.

Gość kurcze idz do
lekarza wychodzi ze to jakis krworok.

Gość kurcze idz do
no nikt Ci nie powie co i jak ale idz do lekarza a krwawisz jeszcze ?

boje sie ze lekarz mnie wysmieje,jesli sie okrze,ze to plamienie jest zwiazane z okresem,poztym nie robilam testu ciazowego,nie wiem sama co robic;(

Gość kurcze idz do
no to jak nie jest to krew miesiaczkowa to moze byc krwotok idz lepiej

Gość kurcze idz do
a krwawisz jeszcze?

tak troche,nie jest to krwotok,a jezeli mial by to byc okres,to dziwne dla mnie bo zawsze dostaje rano,i bardzo obfity;/

Gość AMAmAm
Hmm... Skoro to jest plamienie ze śluzem to raczej nie nazwałabym tego krwotokiem........... Rozumiem że sie martwisz, że Cię boli, ale na pogotowiu Ci nie pomogą. Musisz iść do ginekologa, do jutra rana już niedługo.

zdzwiwilo mnie to,ze odrazu po stosunku dostałam tego bolu,uwierzcie...nie do wyobrazenia,chlopak chcial jechac zemna do szpitala,ale nie chcialam,pozniej mi przeszlo,i znow po jakims czasie,ale nie był to taki silny bol jak wczesniej,teraz jest zdecydowanie slabszy,ale jest;/

Gość AMAmAm
A gdzie dokładnie ten ból? W dole brzucha na środku czy bardzije po którejś stronie? promieniował do pachwin, czułaś że "przeszywa" Cie na plecy? Pomagało jakieś konkretne ułożenie? Zrobiłaś coś że troche puściło?

doł brzucha,zadna pozycja mi nie pomagała,dopiero po ok 20min(moze nawet mniej-nie wiem)zaczał zanikac,zwijałam sie kłebak,prostowałam i nic,samo przeszło,pozniej wzielam dwa ibupromy,bo nospy nie mialam

nie promieniował na plecy,jedynie dół brzucha,teraz jest jak juz pisałam wczesniej prawie nie wyczuwalny

Gość AMAmAm
No sama nie wiem, mógł być to jakis bardzo silny skurcz może wywołany stosunkiem, ale skąd ta krew w śluzie... Naprawde jedyne wyjście to lekarz, on nie moze Cie wyśmiać, ma obowiązek Cie zbadać i zdiagnozowac nieważne z jaką dolegliwością do niego przychodzisz. Nie martw się.

poczekam do rana,mam mnostwo mysli;/czy byłam w ciazy?czy moze jajniki,nie wiem sama,wiem,ze nikt mi przez internet nie pomorze,ale ciakwa byłam,czy moze ktos tak mial juz wczesniej,nie wiem w sumie czego sie spodziewałam:(dzieki serdecznie,za podtrzymanie na duchu:*jutro sie wszystko okarze,moze to jedynie okres,ktory wkoncu normalnie nadejdzie

Gość ryzykantka
ryzykantka z ciebie, kochac sie bez zabezpieczenia w sama owulację...no chyba ze chcesz dziecka. Nie mów że wyciągnął na czas,bo przecież wiadomo że to żadna metoda. Najpewniej nic ci nie jest, moze tym razem troche inaczej sie okres zaczął, ale najlepiej idz do ginekologa, na pewno cie nie wyśmieje.

wiem,ze to ryzyko,ale jesli nawet by sie okazało,ze jestem w ciazy,to bede sie cieszyła,gorzej bedzie,jesli to poronienie

Gość ryzykantka
Gdybyś dostała gorączki, ból by sie nasilił, zlokalizował w jakimś konkternym miejscu, gdyby brzuch zrobił sie b. wrażliwy przy dotykaniu to dzwoń po pogotowie. Jak nic się nie będzie działo to możesz zaczekać i normalnie pójśc do lekarza.

Gość mala83.
zgadzam sie z ryzykantka. PS krew ze sluzem to normalna sprawa

Gość i dalej zapewne chodzi
podejrzewasz ciążę i bierzesz dwa ibupromy .... :o...... brawo....

a i jeszcze czuje sie taka spuchnieta,brzuch wydentu,jak ból znow sie nasili to zadzwonie,jeszcze raz dzieki dziewczyny:*

nie wiedzialam czym jest spowodowany ten bol,wiec wzielam ibuprom,bo był jedynym lekiem przeciwbolowym wzasiegu reki

Gość mala83.
nie ma sie co patyczkowac.po to jest pogotowie! odezwij sie jutro.

odezwe sie napewno,a teraz sprobuje usnac,choc wydaje mi sie,ze moze byc ciezko:(dobranoc dziewczyny

Gość a ja mysle ze dostalas okres