Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksenia 25

mam pół roku do ślubu

Polecane posty

Gość ksenia 25

myslicie ze zelci szybko?? czy bedzie sie ciągło chcialabzm zeby zlecialo...

Gość będzie się CIĄGŁO
:-o

Gość ksenia 25
uuuuuuuuuuuuuuuu to beynadyiejnie a myslalam ze zleci..

Gość taaaakaaa
tez mam pół roku a jeszcze sukni nie ma, ani obraczek, dokoumentów nie uzbierałam, nie bylismy n akursach

Gość asia-frycia
ja mam 5 miesiecy,mam suknie,sale i kosciol (ustalona date),dokumentow jeszcze tez nie pozbieralam, o kursach nawet nie mysle,bo moj narzeczony jest zagranica i zastanawiam sie jak to zrobic (ja tu ,on tam).....mam nadzieje,ze szybiutko zleci!!

Gość taaaakaaa
suknie juz macie? ja jeszcze nie mam, na 3 miesiące przed bede szukac, tyle ich jest ze hoho

ja mam pol roku i ustalona mam juz date w kosciele, wybrana sale, na sukienki jeszcze czas przyjdzie;) na szczescie nie musze robic zadnych nauk, ufff

Gość taaaakaaa
sala, kościół., orkiestra i kamerzysta są, ale sukni ni emam, nie mam uzgodnionej fryzjerki tez, lista gości jest, zaproszeń nie ma, trzeba jeszcze rodzicom powiedziec:)

Gość asia-frycia
ja juz suknie zamowilam,znalazlam ta idealna dla mnie to po co mialam to odkladac.....pozatym na ten model ktory ja bede miala musze czekac 3 miesiace,a pozniej poczeka na mnie w salonie,wiec nie mam z tym problemu:)

Gość taaaakaaa
ja myslę ze tak w marcu zaczne szukac kiecki dopiero, moze będa fajne modele......pozatym chce wypozyczyc najlepiej

Gość asia-frycia
ja pytalam sie kolezanki ktora wypozyczala sukienke,o cene i warunki wypozyczania,wiec podsumowala to tak za wypozyczenie sukni zaplacila 800zl!!!!!!! po czym pozniej w salonie widziala taka sama suknie do kupienia za 1000zl!!! ale wiecie,na rozne salony i wypozyczalnie i przedewszytskim na ludzi mozna trafic!! tu akurat byl walek!!

Gość asia-frycia
ja wole jednak miec swoja kiecke,nie bede musiala myslec,czy mi sie pobrudzi czy nie podrze itp...swoje to swoje

Gość taaaakaaa
ja raczej nigdy nie plamie sukien i ni ebrudzę nie drę:) chybaze stado drapieżników by osiadłomi kieckę. Nie raz wystepowałam w kiecce z kołem czy bez- dbam u suknie. Chce taniej czyli wypozyczenie pasuje mi, niechce kupowac bo u mnie w domu miejsxca nie ma, a nikt nie kupi w ciemno ode mnie takiej.

Gość asia-frycia
wiesz ja raczej tez dbam o rzeczy...ale przypadki chodza po ludziach,wystarczy ,ze Cie ktos szturchnie jak bedziesz miala kielszek czerwonego wina w rece i dupa!! :P ale jak ktos jest pewny tego,ze sie nic nie stanie to super rozwiazanie z wypozyczeniem,ja bym sie bala w szczegolnosci ,ze znajac moje szczescie moze mis ie cos przytrafic pomimo tego ,ze uwazam:P:):):)

Gość taaaakaaa
nie sšdze by mnie ktos na slubie popychał:D, nie sšdze tez ze będe stała w tłumie z winem......przerabiałam nie raz takie imprezy.

Gość miętowa**
ja też za pół roku :) mamy salę, ustaloną godzinę w kościele, zespół, kamerzystę, fotografa. jeszcze nie bylismy na naukach, pewnie na początku roku to załatwimy. i tak jak WY liczę że ten czas szybko zleci

Gość ksenia chyba cię znam
czy ty czasem nie bywałaś kiedyś od czasu do czasu w Busku Zdroju? Jeśli nie, to jednak cię nie znam:-) Odpisz!!!!

Gość rulka
a ja mam slub za 3 tygodnie i najlepsze jest to, ze nawet moja mam juz sobie kreację kupiła , a ja jeszcze nie mam sukienki, cała reszta załatwiona (ślub cywilny)

Gość madala
ja też pół roku, a nawet troszkę mniej. Mamy już praktycznie wszystko łącznie z naukami (no, zostały jeszcze 2....) i suknią. Tylko młody nie ma jeszcze ubrania, bo stwierdził, że ma jeszcze czas. Właśnie jesteśmy w trakcie wybierania zaproszeń.

Gość jak uwazacie
ja tez mam pół roku ale o zaproszeniach i sukni jeszcze nie myslimy, tak szybko?

hej ja też mam wesele za pół roku i mam już prawie wszystko kamerzystę fotografa salę obsługę a co do sukienki to postanowiłam szyć bo wyniesie mnie ona od 700-do 1000 złotych więc nie drogo tak myślę:) a co do zespołu to się wściekłam bo miałam jeden z lepszych a oni się rozpadli i został tylko jeden facet i dobrał sobie kogoś innego i to już nie to samo niestety dlatego proszę was dziewczyny bardzo jak macie jakiś dobry zespół z lubelskiego piszcie i pomóżcie bo wkońcu sama będę stać i grać z resztą rodzinki:) pozdrawiam wszystkich !!

Gość ddddddddd
a mi zostało niecałe pięć miesięcy wszystko mieliśmy zaklepane zaliczki ladnie powplacane bo jestesmy za granica i sami chcielismy wszystkiego dopilnować a to mi dzwoni facet że muszą odwołać rezerwacje sali bo alkocholu nie można pić w miejscu gdzie przebywa mlodzież itd... jakaś nowa ustawa zestresowałam sie niemiłosiernie bo tak blisko do slubu zreszta mieszkam w malym miasteczku a z tego co wiem to na 07/07/07 jest jeszcze piec par ze ślubem z czego trzem odwołali sale hi hi hi totalna panika a tu prosze znalazły sie jeszcze dwie sale co prawda poza miastem jedna balowa w zamku od mojego kościoła o oddalona 15 km. więc nie jest żle a autobusik i tak mieliśmy wynająć wiec co tam..............w poniedziałek mamuśki jadą obejrzec sale i zobaczymy na którą sie zdecydują więc jest sens załatwiania wszystkiego 1,5 roku wcześniej i tak zawsze coś sie spi........y i coż zycie jest sztuką kompromisów

Gość a ja mam 5 miesięcy do
ślubu i mam już wszystko oprócz sukienki:)

Gość zegarynak82
mój za 4 m-ce ja ma juz sale , kucharkę, obsługę, dekoratora, orkiestrę, fotografa , kamerzystę , zaklepana godzinę, listę gości sukienkę już od sierpnia;-) bo miałąm okazje odkupic za 1000zł w idealnym stanie wiec wyniosła mnie tyle samo co w wypozyczalni a jest moja wiec sie nie będę o nią bać (nowa kosztuje 3000 dodatkami) no jeszcze zostały zaproszenia, obrązczki i nauki ....chyba wszystko