Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonus

Jakie imię dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość nonus

Mam dylemat za tydzień rodzę i nie mam imienia dla córki Myślałam o Anecie Co Wy na to?

Gość Alicja- piekne

Gość a mi sie podoba
Lena lub Justynka, mojemu chlopakowi tez, wiec moze kiedys w przyszlosci tak wlasnie bedzie miala na imie moja córcia ;)

Gość Oliwia Amelia

Aneta - niezle ale mam kuzynke Anete- bardzo klotliwa osoba- potrafi parasolem przylozyc facetow w kolejce albo wzywac policje do p. doktor(pediatry). tylko dlatego ze miala inne zdanie co do leczenia malej;)

Gość znam jedna Lene
i mówią na nią Leniwiec :/

Oto moje propozycje: Adrianna, Anika, Nina, Martyna, Nadia, Alicja, Sandra, Roksana, Lilianna, Laura, Maja, Dominika. Z imieniem dla dziewczynki miałabym nie lada kłopot, ponieważ zbyt wiele imion mi się podoba:D

Zapomniałam o Lenie, Amelii i Wiktorii- te imiona chyba podobają mi się najbardziej:) Aneta, zdecydowanie mi się nie podoba, ale jeśli Tobie się podoba, to nazwij tak swoją córeczkę.

Gość nonus
Rzeczywiście często imię kojarzy sie z osoba którą sie zna Mnie to imie dobrze się kojarzy ale zastanawiam się czy nie jest staomodne Czy są małe dziewczynki o tym imieniu?

Gość moja propozycja
Lena,Pola,Ola,Klara,Ewa-pasują dla dziecka i dla dorosłej już kobietki:) Nie lubię imion które się zdrabnia:Kasia,Asia,Krysia,Zosia-moze dlatego ,ze ja takie mam i ludzie teraz mają problem jak sie do mnie zwracać.

Gość a może Jaśmina
:)

a ja mam na imię Asia i cierpię z tego powodu do dzisiaj 😭 :P jak się na przykład przedstawiam i mówię JOANNA to często słyszę JO JÓZEK też ze wsi :O heheh w sumie zwisa mi to i powiewa ale zasada jest taka, że z każdego imienia można sobie robić jaja :D

Gość a co myslicie o imieniu
EMILIA????

Gość a moja córka bedze
miała na imie Jaśmina :D i tyle

mnie sie podoba : Karina , Julia i Klaudia . Nikola fajne ale nie wiem jak otocznie przyjeło by takie imię .

teoria - Ja wszystkie Asie ktore znam sa bardzo mile, sympatyczne i delikatne. Wiec uwazam ze masz bardzo ladne imie:)

Jeśli chodzi o imię dla dziewczynki mogłabym tak wymieniać i wymieniać, a z imion dla chłopca podobają mi się tylko góra 2 lub 3 imiona. Nie ma ładnych męskich imion:( Wszędzie tylko Pawełek, Piotrek, Marek, Marcin, Tomek, Kacper, Sebastian, na oryginalność też nie ma się co silić, bo i tak nic nie przychodzi mi do głowy:(

Znajoma --> dziękuję ;) ale wiesz generalnie to chyba tak już jest, że mało komu podoba się jego imie i każdy gdyby mógł wolałby inne ;) ja miałam być Karolina ale w ostatniej chwili rodzicom się odwidziało i pewnie, gdybym miała tak na imię też byłabym niezadowolona :D

Gość waga161080
julia, alicja, iga

Gość hey dziewczyny
Oliwia Natalia Karolina:) Może któraś z was wie co kupić na chrzciny w styczniu siostrze mojego faceta-nie nailepiej się znamy a do stycznia już blisko....

Gość moja córka
Ma na imię Wiktoria,ale ma ponad 20lat,lubi swoje imię i to mnie cieszy.Teraz nie dałabym takiego;).Pewnie byłaby Pola:),bardzo mi się podoba.