Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonus

Jakie imię dla dziewczynki?

Polecane posty

Mnie trochę denerwuje fakt iż nikt do mnie nie mówi Iwona...wszyscy Iwonka Iwonka... Nadja to nic..ja kiedyś płakałam że nie mam na imię Natasza ;]

Gość RAMONA to jest siczne imie

Gdybym miała coreczke to dalabym jej na imie Oliwia :) Ale bede miala Kubusia ;)

do mnie Babcia mówi JOASIENIU i wkur*** mnie to strasznie :P :P :P ja zawsze żałowałam, że nie mam na imię Matylda ;) ;) ;) albo Marta ;)

Gość moja córka
Ja mam na imię krystyna i wiecznie ktoś ma problem,znajomi m,ówią krystynka,tragedia.Miałam być Kinga,ale mój ojciec zarządził inaczej.Matki rodzina mówi Kinga,ojca Krysia,nie lubię swojego imienia,niestety bardziej przyjęło sie to paskudztwo;)

Gość nonus
MNIE SIĘ NIE PODOBAJĄ TAKIE WYMYSLNE IMIONA KTÓRE TERAZ DZIECI NOSZĄ CZĘSTO JESZCZE DO DZIECI PASUJĄ A DLA DOROSŁEJ OSOBY BEZNADZIEJNE

a na mojego faceta wszyscy wołają MATI :O :O :O :O jeny jak mnie to irytuje :O :O

też jestem Asia :) i lubie moje imie :P a moje propozycje to: Natalia, Patrycja, Sandra i Alicja sama też spodziewam się dziewczynki i wybrałam dla niej imie NATLKA ❤️

Gość nonus
POLA TO CO DRUGA DZIEWCZYNKA W PRZEDSZKOLU ALE APOLONIA TO BEZNADZIEJA

Gość moja córka
do nonus Podpisuję sie obiema rękami:),rzeczywiscie wiele jest ładnych dla dzieci,ale dla dorosłych średnio,a jednak większą częśc zycia jestesmy starsi;) Mój wujek jest Franek i juz współczuje maluchom ich imienia,nie jest z niego zadowolony:)

Gość . .. ... .... ..... ......
a ja ostatnio szaleje na punkcie imienia Nella i tak też bedzie - jesli bedzie;) zadne nicole -ni to cola ni to pepsi nadje i inne nie podobaja mi sie;)

Gość moja córka
do nonus Nie wiedziałam,ze Pola jest takie popularne,ja jestem juz na innym etapie:),nie mam małych dzieci

Gość 1967
a moje córeczki to Maja i Kaja i ostatnio odkryłam imię Goya. Wiem ze jestem wariatka więc nie musicie mi tego pisać hihihi pozdrawiam przyszłe mamusie i nie tylko...

Gość tamiska33
Moja córunia ma na imię Ada,najpiekniejsze imie,a dzisiaj z perspektywy czasu moge powiedziec ,ze to sliczna i mądra dZiewczyna.Moze Twojej córci tez przyniesie szczęście.

Gość moja córka
do 1967 Mi sie bardzo podobaja,dlaczego od razu wariatka:)

Nella to od Kornelli chyba:o chyba, że chodzi o Nel z \"Pustyni i w Puszczy\" ;) Mnie się bardzo podoba Melania:p

Dorota Naruszewicz nazwała swoją córeczkę Nella. Niesamowicie podoba mi się imię Nadia. Słyszałam komentarze, że Nadia to imię rosyjskiej tirówki, ale przecież nie oszukujmy się Anie, Kasie i Madzie też stoją pod latarnią:P