Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiosna w Miescie

jak przyjaznic sie z Bylym

Polecane posty

nie mozna miec wszystkie... skończyłam zwiazek to nara.... dajzemuspokoj ... chlopak cierpi a ty tu wyskakujesz z \"zostanmy przyjaciolmi\" no to wiesz.....

Gość onnnn*
też długo miałem nadzieję nie wyszło... najlepiej zerwać i zapomnieć.

Gość Wiosna w Miescie
chciala inaczej - jeden drobiazg, to nie ja szukam z nim kontaktu, jest dokladnie na odwrot. Ciekawe, co bys zrobila, w mojej sytuacji, gdy widzisz codziennie usmiech na monitorze i cieple slowa powitania, albo gdy dzwoni i pyta jak minal dzien, jak w pracy itd? Rzucilabys sluchawka? Ignorowala? Pytam Was, bo samej mi jest trudno zobaczyc to z boku

Gość gejowo
BOgowie i Demony dlaczego na swiecie rodzą sie takie głupie cipy. KOBIETO on chce do ciebie wrocic, cierpliwie i metodycznie chce sie do ciebie zblizyc rozumiesz to? Chce bys w pewnym momencie stracila pewnosc do obecnego zwiazku i chce wtedy uderzyc i zamieszac by byc z tobą. MYSL!

Gość Wiosna w Miescie
gejowo - zartujesz? naprawde? a ja myslalam, ze on sobie to tylko tak, dla zabicia czasu. Ale dziekuje, ze Ty dla mnie odkryles Ameryke. :P

Więc kiedy dzwoni, pisze - powiedz, że nie możesz rozmawiać, nie masz czasu. I tyle, to proste. Nikt nie każe rzucać słuchawką, ale kulturalnie powiedz, że nie możesz z nim w danej chwili rozmawiać. pozdrawiam i wracam do pracy ;-) 🖐️

Gość Wiosna w Miescie
dzieki, Kici, 🖐️