Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welaaaton

Co myślicie o tym pomysle??

Polecane posty

Gość welaaaton

Pomyslałam,że na święta i kilka dni po nich,przerwę karmienie piersią i dam dziecku butelkę.A potem znowu wrócę do piersi.Chodzi o to,żebym nie musiała w święta rezygnoać z róznych smakołyków żeby dziecko nie miało uczulenia.co wy na to??

Gość elinova
A w jakim wieku jest Twoje dziecko???

Gość welaaaton
Ma 5 tygodni

A umie pic z butli??? ja mojemu chcialam dac herbatki w butli- byl wielki placz- nie umie pociagnac:( mysle ze sprobowac mozesz- ale wypij koniecznie herbatke na kolki. ja sprobuje wszystkiego- doslownie wezmne kesa. A co do odstawianie- nie jestem pewna czy to dobry pomysl. musialabys odciagac pokarm !!!

Gość welaaaton
Pokarm musze i tak odciągać,bo mam go dużo.Z butli pić umie,bo dawałam odciągnięte mleko w ten sposób i koperek.

Gość NataliaM
Mozesz wykorzystac swoja zamrazarke do przechowywania melka ...i nie zartuje teraz,odciagnac pokarm i przechowywac go w zamrazarce,tylko zapytaj najpierw poloznej laktacyjnej(w kazdym szpitalu polozniczym jest taka),zadzwon do niej i zapytaj w jakiej temp i jak dlugo mozesz przechowywac, w jednej z gazet dot. malych dzieci jest taki artykul teraz na ten teamt.A wiec mozesz tak zrobic pod warunkiem ze twoje malenstwo umiepic z butli:)))

Cześć. Ja na Twoim miejscu to chyba bym nie odstawiała, byłam w podobnej sytuacji (moja córcia miała na święta 6 tygodni), spróbowałam wszystkiego, nawet uszek z grzybami (czywiście tylko gryzka) i nic się nie stało. A kiedy próbowałam ją przestawić na sztuczne mleko to wtedy zaczął ja boleć brzuszek. Zresztą jakich pokarmów się obawiasz? Barszczyk możesz jeść spokojnie, karpia też, troszkę sałatki, ciasto, kutię. Jeżeli się obawiasz to daruj sobie uszka i grzybową. Nie wiem jak ze śledziem. Pozdrowienia i zdrówka dla dzieciątka