Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzidzia23

Dziewczyny co kupic w aptece...??

Polecane posty

Gość Dzidzia23

Mam pytanko. Juz pisalam na forum ze w owlosionych czesciach miejsc intymnych mam gdzies z 5 "krostek", niektore z nich byly wypelnione ropa. teraz luszcza sie. wydaje mi sie ze przechodzi to juz,no ale pewna nie jestem na 100%.mam zamiar isc do lekarza,ale moze poczekam jeszcze na dalsze rezultaty. dziewczyny a wiecie moze co moglabym kupic teraz w aptece do smarowania cos przeciwgrzybicznego czy przeciwbakteryjnego,a moze cos do przemywania. z gory dzieku za odpowiedz

Gość podobno pomaga polopiryna S
lub aspiryna rozgnieciona z wodą.

Gość niebieskoookaa22
może to są wrośnięte włoski?? jeśli tak, to je wyjąĆ, a jeśli nie widac ich, to może smarowac maścią cynkową? ale jeśli sa one duże, to lepiej się przejsc do ginekologa(?)

Gość Dzidzia23
No az tak duze nie sa,ale malutkie tez nie;/ kurde sama nie wiem co robic;/ raczej to nie sa od golenia. tylko od czego???

Gość kiiikiiikiiiiii
taka masc nie pamietam jak sie nazywa ale jaet to mala tubka w zielonym opakowaniu poczatek nazwy to cl.....cos takiego . moze ktos inny pamieta

Gość ________ _
clotrimazolum to chyba do-w-cipnie ;) ale moze sie myle ;]

Gość _krycha
Po prostu infekcja ci się wdała w te wrośniete włosy, zapalenie mieszków włosowych, clotrimazolum jest na grzyba to nie, może maścia Tormentiol spróbuj.

Wstydliwy temat ale moze pomozecie dziewczyny??? 11:46 dzidzia23 od jakiegos czasu zauwazylam ze na mojej pipce a raczej na wzgorku lonowym pojawily sie jakby takie wypuklenia ze strupkami. na pryszcze to raczej nie wyglada. tymbardziej ze wlasnie ostatnio nie depilowalam sie,wiec to raczej odpada. zauwazylam tez 1 taki strupek na glowie. dziewczyny podejrzewacie co to moze byc??? 11:47 jak nic jesteś w ciąży raduj się!!! 11:49 dzidzia23 nie rozmieszaj mnie 11:56 Gdzie jest prawdziwa Lalitta** to moze byc jakas grzybica, amoze masz wszy albo twoj partner. a oprocz tych strupkow masz ine jakies dolegliwosci np. swedzenie?? idz do lekarza 11:58 dzidzia23 Nie no nie mam zadnych weszek,ani moj partner a swedzenie... hmm czasem dolega 23:12 alety Idź do lekarza i nie wstydź się. Przecież oni od tego są, by leczyć.