pola001 0 Napisano Grudzień 11, 2006 Dziewczyny... Jak to jest? Mozna zajsc w ciaze podczas okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sosik Napisano Grudzień 11, 2006 tak jesli masz krótkie cykle, można wtedy zajśc w ciąze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rrrrrrrrrrrrrr Napisano Grudzień 11, 2006 a jaki to jest cykl krótki nie wiecej????????????????/i jaki to jest długi???????????? ja mam bardzo nie regularne miesiaczki, tak co 2 miesiace, czy to sa długie czy krótkie? i czy mogłam zajsc w ciaze pod czas okresu, uprawiajac sex??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie nie Napisano Grudzień 11, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiaona Napisano Grudzień 12, 2006 ja mialam 30 dniowe i zaszlam wiec sie nie sugeruj:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pola001 0 Napisano Grudzień 15, 2006 Jednak kobiece ciało potrafi zaskakiwac :> A jesli kobieta nie kocha sie z mężczyzna, tylko się piesci to moze zajsc w ciaze? Dreczy mnie te pytanie... Prosze odpowiedzcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach