Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarny nerwus

ciezarne nerwuski

Polecane posty

Gość ciezarny nerwus

:( jestem strasznym nerwusem, bardzo latwo mnie wyprowadzic z rownowagi- w zasadzie to sama siebie podkrecam i wyprowadzam z rownowagi. Zle mi z tym bo wiem ze to nie idzie na zdrowie dzidziusiowi. Ale co mam z tym zrobic? Przed chwila dostalam "ataku" bo mi vectra net odlaczyla( odlaczaja sobie tak co godzine na 15 minut) i w zasadzie w 30 % to place za nic:O Od razu zaczelam dzwonic do firmy, chcialam zmienic dostawce uslugi, z wszystkimi sie poklocilam( bo czemu mam placic tyle kasy skoro oni sie z umowy nie wywiazuja??).. Kurcze jak sobie radzic z tymi nerwami? Dostalam zadyszki, serce wali mi jak mlot, chce mi sie rzygac z nerwow:( Jestem walnieta Boje sie o dziecko

Gość Elunka
A mogę się zapytac w którym tygodniu jesteś?

Może melisy na odprężenie;) przede wszytkim spróbuj zająć się czymś co Ci sprawia przyjemność. Fakt, że nerwów trudno się pozbyć na zawołanie, niestety:o musisz sama wmawiać sobie, że Twoje nerwy nie są warte tej rzeczy, ze są poważniejsze problemy itp. kwestia psychiki nad którę ciężko zapanować, ale da radę;) powodzenia

Gość ciezarny nerwus
jestem w 18 tc No moze z ta melisa sprobuje? Ale czy to nie zaszkodzi malenstwu? Kurcze boje sie ze tymi nerwami i szpkami ktore odstawiam moglam juz zaszkodzic:(

meliska na pewno nie zaszkodzi, a może i pomóc maleństwu i Tobie;) porozmawiaj o tym z ginekologiem.

Gość Elunka
Ja jestem w 14tc. To moja druga ciąża. Ja też jestem straszną nerwuską . Też mam to sobie za złe, tym bardziej. że od kilku dni kłócę się z mężem. Ale staram się policzy do 20 i uspokoi sie. O melisę się nie martw, napewno nie zaszkodzi maleństwu. W pierwszej ciązy też się denerwowalam, a teraz mam cudownego, zdrowego i szczęśliwego synka :)

Gość Elunka
Kroma, jak można zrobic sobie taki przypis jak ty masz na dole?

wejdź w stronę główną i w internautko zarezerwuj swój nick. Tam robisz się na czarno i możesz dodać stopkę jaką chcesz