Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość della bella

Co na gwiazde paromiesiecznemu malenstwu?

Polecane posty

Gość della bella

Mala (siostrzenica) juz probuje chodzic trzymajac sie paluszkow mamy,gaworzy.Co takiej mlodej damie mozna podarowac? Drobny,niedrogi prezent (mam liczna rodzine i musze wszystkim cos dac). Maskotke? Malusie skarpetki? Jakie macie pomysly? Bo na grzechotke chyba juz az duza..:O Jej,nie mam zielonego pojecia o dzieciach co i w jakim wieku potrzebuja.

Gość della bella
papierowe nozyczki,to ma byc cos naprawde symbolicznego,cos do okolo 30 zl,mam naprawde spoooora rodzine i kazdy dostanie jakis drobiazg...

Gość della bella
papierowe,a co myslisz o takich slodkich antyposlizgowych skarpetkach skoro uczy sie chodzic? bo maskotke moze wkladac do buzi..sama nie wiem juz co:(

Gość della bella
o,piszczaca ksiazeczka,to dobry pomysl;) dziekuje slicznie;) jak cos Ci jeszcze wpadnie do glowki to poprosze o pomysly;) jutro jade na zakupy,wiec do jutra bede odswiezac topiki i zagladac;) dziecki nozyczki:D

Gość della bella
skoro tak mowisz,papierowe to pewnia masz racje,ja nie mam pojecia jak to z tymi dzieciaczkami jest;) ta zabawka z klocakmi nawet fajna;) tez popatrze w sklepach czy sa;) dzieki:D

ja na mikołaja np kupiłam piszczacą ksiazeczkę taka którą może gryżć i która w kapieli zmienia kolory. Mój syn ma 6 miesięcy i jest na etapie gryzienia i uwielbia sie bawic w wodzie. Na gwiazdke kupiłam mu ciepłą pizamkę:)

Cześć! A może kupisz zabawki do kąpieli , bo za niedlugo będzie się chyba kąpać w dużej wannie. Są takie np. kaczuszki, żabki, całe zestawy, niedrogie. Albo takie kubeczki, które wkłada się jeden w drugi.

Napewno spodoba się dziecku wszystko co gra i świeci.Takie zabawki można kupić już od 12 złotych. Moja córeczka lubi bardzo telefony , wszystko przykłada do ucha .