Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akle

Dlaczego bolą mnie nogi ???!!!

Polecane posty

Gość akle

Może któraś z was podzieli się takim samym doświadczeniem, otóż od 5 lat biorę tabletki anty, od około roku bolą mnie nogi.Niewiem czy jest to spowodowane tabletkami? Na wszelki wypadek zrobiłam badanie na krzepliwość krwi (podejrzewałam zakrzepicę) ale badanie wyszło w normie. Więc od czego bolą mnie nogi? Lub jakie badania jeszcze mam zrobić?? Może któraś wie i mi pomoże??

to jest najglupszee badanie wyszlo w normie a panie dalej sie boja tak samo jak mialy okres to nadal sie boja ze sa w ciazy po cholere se to wkrecac zeby zewschizowac sie na smiercc a najlepiej idz poprostu do ginekologe( on nie jest tylko od narządow plciowych)

Gość akle
mój ginekolog powiedział mi tylko tyle w tej sprawie ze to mogą być początki zakrzepicy i żebym szła do chirurga naczyniowca. a wizytę u niego mam dopiero w lutym

Gość akle
Nie schizuje! Poprostu chciałam się dowiedzieć czy któraś z was ma taki sam problem jak Ja. I jakie badania robiła , albo czym to było spowodowane, tzn. ten ból. Do lutego sporo czasu jeszcze zostało. A mnie nogi czasem tak bolą szczególnie wieczorem że szkoda gadać.

mnie bolały nogi od tabsów , poszłam do gin. i zaraz mi zmieniła na inne, do tej pory jest ok ,bolały mnie po novorette

Gość ghgjhg
a mnie bolały nogi jak brałam tabsy-najgorsze gówno czyli Yasmine-teraz odstawiłam i nadal bolą:( mozna sobie zrobic usg żył ale kosztuje sporo:(

Gość tak samo ja
podbijam

Jeśli badanie na krzepliwość wyszło w normie to nie panikuj. Moim zdaniem to z powodu braku potasu i magnezu w organiźmie.Tabsy wypłukują te pierwiastki.Kup sobie w aptece aspargin, najlepiej extra (2 tabletki=dzienna dawka) i spróbuj.Mi przeszło jak ręką odjął. Zresztą zakrzepica bardzo rzadko występuje w 2 nogach jednocześnie, więc myślę,że to kwestia braku magnezu i potasu.pozdr.