Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blogosek

załamana zachowaniem ojca

Polecane posty

Gość blogosek

szukam parce ale ciezko mi to idzie chodze na rozmowy ale zawsze jest duzo ludzi i nie zostaje wybrana.Mieszkam z rodzicami a moj ojciec ciagle mi mowi ze mam wypierdalac na swoje ze nie bedzie mi dalwa zryc i takie tam.Ja nie wiem co mam zrobic nawet jesli znajde prace to nie bede w stanie sama zamieszkac bo zarobki mi nie pozwola.Nie wiem co zrobic

Gość 25Brunet not logged
a sponsoring wchodzi w grę?

Gość mala_dziewczynka
...faktycznie trudna sytacja, jesli juz nie dajesz rady wytrzymac z ojcem rozejrzyj sie wsrod kolezanek, latwiej we dwie cos wynajac, a takich jak Ty jest dosc sporo... moze pokoik u starszej pani za odrobine pomocy?? Powodzenia...

naprawdę trudna sytuacja współczuję ktoś pyta o sponsoring, nie wiem czemu ludzie sądzą że skoro ojciec zachowuje się nagannie dziecko po nim dziedziczy maniery! Życzę ci dużo miłości, może znajdziesz odpowiednią osobę i razem będziecie się dorabiać, a ojca zostaw w spokoju to jego sumienie, jego życie i dusza która jest nieśmiertelna i za wszystko nas rozlicza:)

Gość blogosek
akurat nie mam mozliwosci zamieszkania z kolezankami bo wiekszosc mieszka z rodzicami.Nie potrafie rozwiazac tej sytuacji mam straszna doline

Gość co ci się śniło
musisz wyjechac z Polski

Gość co ci się śniło
no dobra przesadziłam z tym "musisz" ale pomyśl o tym;)

Będzie trudno, ale to nie jest niemożliwe... nawet za 600 zł idzie wytrzymać :P Zacznij od wyprowadzenia się... polecam rozejrzeć się za miejscem w mieszkaniu studenckim. Ogólnie oferty mieszkaniowe dla studentów są dość tanie, a nikt za bardzo sie czepiać nie będzie, jeśli zamiast studiować, będziesz pracować. Może komfort mieszkania niezbyt duży, ale nikt Ci nad głową truć nie będzie :P Jeśli umiesz sie zdyscyplinować w wydatkach, to dasz radę :P Nie będize łatwo - ale to chyba lepiej niż znosić takie zachownaie ojca, nie?