Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdarta

czuje cos do innego faceta choc jestem w stalym zwiazku

Polecane posty

Gość gość
szukaj kogos bez kogo nie mozesz zyc.

Gość gość
tesknie za kims .ale nie moge z nim byc

Gość gość
To tak jak ja...

Gość gość
Ja z tego powoli wychodzę. . 9 lat w związku, zakochana w kimś. . Kto nigdy nie będzie tylko mój. Dziś jest "dobrze" . Myśle, ale nie żyję iluzją i marzeniami. Życzę wam tego samego! Bądźcie twarde!

Gość gość
Mialam taka sama sytuacje. Czulam sie podle tak lawirujac w myslach pomiedzy jednym, a drugim, bo sama nie wiedzialam, czego chce. Ostatecznie rozstalam sie z chlopakiem po 7 latach zwiazku, ale utrzymujemy kontakt telefoniczny, a z tym nowym flirtuje. Na razie niech tak zostanie, choc widze jak cierpi moj byly, to uwazam, ze nie bylo sensu byc z kims do kogo moje uczucia sie wypalily i oszukiwac siebie, jego i tamtego. Czas pokaze, jak sie to ulozy. Zycze Ci Wszystkiego Dobrego, Kochana;*

Gość gość
nie mozna nikogo oszukiwac

Gość Gosc

Hej wam na poczatku weszlam ty z ciekawosci tak by poczytac. A teraz zdalam sobie sprawe ze mam podobnie jestem z moim partnerem 5lat w ciagu tych 5lat zdradzil mnie 2razy i 3razy chcial ale nie zdarzyl bo sie dowiedzialam nie oceniajcie mnie za naiwnosc ale wybaczylam mu ale juz nie bylo tak samo ja zaczelam czesciej myslec o tym ze on ma inne. Zareczyl sie super prawda? Ta po 3miesiacach od zareczyn zaczol pisac z innymi laskami trzymalam wszystko w sobie.W tym momencie znajomy zaczol pisac ja odpisywac jedno spotkanie kolejne super sie rozmawialo zblizylismy sie do siebie ale mialam dosc klamania I powiedzialam mojemu obecnemu ze wiem ze pisze z innymi I ze go zdradzilam wybaczył mi mialam zerwal znajomosc z tamtym tak zrobilam. Ale nadal mysle o nim tesknie ale nie cofne czasu ;( jestem zbyt slaba by to skonczyc