Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam czasu

dwa testy na tak i ores

Polecane posty

Gość nie mam czasu

czy to jestem w ciazy czy nie spoznial sie okres zrobilam 2 testy wyszly pozytwnie, a wczoraj dostalam okresu

Gość nie mam czasu
tam mialo pisa okres a nie ores

Gość nie mam czasu
nikt nie pidizeli sie swoiimi doświadczeniami???:(

Gość Jmoja lekarka
moja lekarka mi powiedziała jal tak miałam (a starałam sie o dzidzi z mezem) ze to jest wczesne poronienie i jej wierze bo juz powoli miałąm wczesne opbjawy ciąży obserwowoałam sie mocno i test tez był pozytywny a ty nagle i poszłam do lekarza opoiwedziałm jej to wszystko i bez zasatanoweinia stwierdziła ze to wczesne poronienie...

Gość nie mam czasu
no trudno........trza bedzie sprawdzic u ginekologa i usunac:(w najgorszym wypadku

Gość Ilmare
zrób badanie krwi-bedzie najbardziej wiarygodne. Czasami pierwszy okres się pojawia normalnie. Zresztą wypowiadały się kobiety, które przez całą ciążę miały plamienia, okres... Albo idź do lekarza.

Gość nie mam czasu
dziękuję Ci. gdy skonczy mi sie okres wybiore sie do ginekologa, a moz epowinnam zrobic teraz podczas okresu test dla pewnosci?, a wies zjakie byly przczyny tego poronbienia?

Gość nie mam czasu
a dzis strasnzie boał mnie jajnik, i troszke w dole brzucha..........wiec moze faktycznie to bylo poronienie

Gość Jmoja lekarka
wiesz co nie treba nic usuwac bo wczesne poronienie polega na tym ze organizm sam sie w większości przpadków oczyszcza włąsnie to krwawenie jets tego objawem... ale zrółb dla pewności jeszcze jeden test w najbliższym czasie a jak krawawienie ustąpi idz do lekarza i opowiedz mu to on cie zbada i określi czy to było to czy coś innego i czy sie wszystko ładnie samo wyczysciło.. \ ale wiesz to nei musi byc poronienei, można miec krawienie w ciązy.. jesli daej bedzie ci wychoidzic pozytywnei bo jak dostałam okres to zrobiłam i wyszły juz potem negatywnie........ gdybym nie zrobiła tego testu pierwszego nawet bym nie wiedziala....

Gość Jmoja lekarka
jesli chodzi o przyczyny to ja sie wszystkiego dokładnie wypytałam mojeo kekarza i mówił ze czesto tak jest ze zarodek sie sałabo zagniezdzi i z to jest przyczyną u większości kobiet inaczej jest z ciążą starszą gdy kobieta poroni w ciązy już w mairę zaqawansowanej to wtedy mozna sie obawiać ze to jest wina narządów... ale jeśli chodzi o wczesne poronienie to mówił ze większości kobiet nawt czesto nei wie ze były w ogóle w ciązy bo nie zdązyły zrobić testu... ja zrobiałm zaraz po dniu spodziewanwj miesiączki i wyszedł pozytywnei a po 5 dniach dostałam krawianwienie i gdybym go zrobiła później nie wiedziałabym ze woóle byłm w ciązy przepraszam za błędu to wina szybkości pisania

Gość ni amam czasu
dziekuje Ci jeszce raz kochana. prawde mówiąc, to chciałabym ,zeby to było prawdą, to co piszesz, gdyz nie ejstem gotowa na to by byc mamusią. dizekuje Ci tez za to ,ze przywróciłam mi nadzieje, moze to i strasznie brzmi, ale taka jest prawda. w sobote nie bede miała juz okresu i pedze do ginekologa.jeszc eraz Ci dizekuję

Gość Jmoja lekarka
jak bedziesz miałą jeszcze jakies pytania to ja bede jutro już dzisiaj mnie nei ma mam nadziej e ci chociaz trochę pomogłam

Gość Jmoja lekarka
a no widzisz ciesze sie ale radze ci zrób test jeszcze jeden bo ja jak dosrałam krawienie to już wtedy był negatywny sprawdz jak to u ciebie wygląda to trzymaj sie rozumiem cie ja kiedyś też nei byłam przygotowana i taka sytuacja też mi sie marzyła miec dziecko gdy nie byłam na to gotowa 🖐️