Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nie jest wcale

dziecko w czasie studiów zaocznych

Polecane posty

Gość ona nie jest wcale

mam 24 lata 2 lata zostało studiów zaocznych.........i myślę, żeby się zdecydować na dziecko na 4 roku ..... czy ktoś ma doświadczenie w studiowaniu zaocznie i wychowywaniu dziecka? proszę o odpowiedzi

obydwie córki urodziłam w czasie studiów :) jedną pod koniec 3. roku (już po egzaminach- zdawałam zerówki) drugą na początku 5. może nie było całkiem łatwo... ale udało się skończyć terminowo i z niezłymi wynikami ;) z tym, że musiałam zorganizować sobie trochę pomocy na czas zjazdów, ze strony najbliższych, za co im dziękuję :D

Gość ona nie jest wcale
:)

Gość ona nie jest wcale
nikt więcej?

Gość ja urodziłam
pierwsze dziecko na czwartym roku. Później robiłam jeszcze rok studiów podyplomowych, wróciłam do pracy. Było czasami ciężko, ale dałamn radę. Najgorzej było z opieką podczas mojej nieobecności. Mąż musiał brać wolne w pracy :( Teraz po 6 latach mam drugiego dzidziusia i jest super, bo nie pacuję, nie studiuję. Cały czas poświęcam rodzince. :)

Gość niebieskie migadły
? i ci nic?

Mi tez sie udalo :-) urodziłam we wrzesniu,tuż przed rozpoczęciem 3-go roku studiow..i ukonczylam je calkiem niezle...dzieki rodzicom i rodzenstwu, ktorzy opiekowali sie mala w czasie gdy ja i maż bylismy na uczelni :-D a na obronie pracy magisterskiej juz prawdopodobnie bylam w ciazy z Emilka:-P

ja po miesiacu studiowania zaszlam w ciaze jestem teraz na 3 roku studiow i bede robic licencjata, jak do tej pory radze sobie z drobna pomoca rodzicow i tesciow zostawiajac u nich synka(sob tescie, niedz-moi), maz tez studiuje akurat zjazdy nam sie schodza, mialam szczescie bo urodzilam w przerwie swiatecznej i po swietach na 1 zjazd poszlam, jedynie bylo ciezko z odciaganiem mleka od 8.00 do 20.00 w szkole bieganie od jednej sali od rugiej nieraz w innej szkole mamy

Gość beton 84
jak można być tak nieodpowiedzialnym i robić sobie dziecko kiedy i jedno i drugie studiuje i nie ma sie dochodow?no tak,mama i tata się zajmie,świadczy to tylko o tym ze nie jest się dojrzalym i egostycznym,bo dziecko to nie zabawka

Gość okokokok
daj spokoj, szkoda strzepic jezyka, widzisz co to za "studentki" bedzie robic "licencjata" buhahahahaha :D

Gość 1234567890maha
Chciałbyś dostać bezpłatne gadżety, darmowe próbki, katalogi i wiele innych darmowych gratisów? Ta strona jest właśnie dla Ciebie - wystarczy się zarejestrować. Znajdziesz tutaj m. in. adresy www i e-mail na których możesz zamówić t-shirt-y, karty telefoniczne, podkładki pod myszkę, pocztówki, długopisy, naklejki, breloczki, drobiazgi dla dziecka, dokumentację turystyczną wielu miast i państw oraz wiele innych bezpłatnych rzeczy. Nie musisz znać języków - oferujemy Ci gotowe teksty, dzięki którym wysyłanie próśb stanie się łatwe i przyjemne. http://free.amciu.com/news.php :)

urodziłam w marcu, ukonczyłam studia w czerwcu z oceną bdb, wiec... da sie. prace napisalam jeszcze w ciazy, po urodzeniu tylko drobne poprawki. na wyklady malo chodzilam, egzaminy zdawalam razem z innymi.

Gość 1234567890maha
Chciałbyś dostać bezpłatne gadżety, darmowe próbki, katalogi i wiele innych darmowych gratisów? Ta strona jest właśnie dla Ciebie - wystarczy się zarejestrować. Znajdziesz tutaj m. in. adresy www i e-mail na których możesz zamówić t-shirt-y, karty telefoniczne, podkładki pod myszkę, pocztówki, długopisy, naklejki, breloczki, drobiazgi dla dziecka, dokumentację turystyczną wielu miast i państw oraz wiele innych bezpłatnych rzeczy. Nie musisz znać języków - oferujemy Ci gotowe teksty, dzięki którym wysyłanie próśb stanie się łatwe i przyjemne. http://free.amciu.com/news.php :)