Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka222

jak nie udawać orgazmu?????już dłużej tak nie chce!!!!

Polecane posty

nigdy nie dostałam orgazmu pochwowego!zawsze tylko łechtaczka...co zrobic by to się zmieniło??jaka pozycja??ja lubie z nóżkami w górze ale w tej pozycji mój facet szybko dochodzi i dupa z tego!!!

Gość to ja powiem co myslalam
a co to ma do macierzynstwa i ciazy?

Gość do moderatorki
prosze przeniesc temat na erotyczne

no ale przecież zostaj jeszcze orgazm łechtaczkowy....no coż domyślam się że pochwowy lepszy ale leszy gołąb w garści niż....kto ma doświadczenia z tym i z tym??podzielcie spostrzezeniami

no ale przecież zostaj jeszcze orgazm łechtaczkowy....no coż domyślam się że pochwowy lepszy ale leszy gołąb w garści niż....kto ma doświadczenia z tym i z tym??podzielcie spostrzezeniami

Gość zzzzzzzzzzz
A już seksu nienawidze.jestem z moim facetem ponad 7 lat,nigdy z nim nie miałąm orgazmu.teraz mam orgazm tylko przez masturbacje i dostaję drgawek jak mam "uprawiać "seks

Gość ysl
Do Anka222 nie ty pierwsza i nie ostatnia ;) Przeciez dobrze, ze chociaz lechtaczkowy, lepszy ten niz zaden. Nie zadreczaj sie tym. I nie udawaj orgazmow, bo po co. Jecz sobie jak ci z facetem dobrze, a jak zle, to sie nie wysilaj ;) Ewentualnie uprzedz, ze dopochwowych nie miewasz. Poza tym radosc z sexu , to nietylko orgazm. Pozdrawiam