Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creeds fan

W JAKIM FOLDERZE ZAPISUJĄ SIE PLIKI PRZESLUCHANE NA NECIE?

Polecane posty

Gość creeds fan

Please.. :) chodzi mi o to ze jesli np sluchalam/ogladalam jakis filmik na necie i nie da rady go sciagnac, podobno jest jakis folder w kompie gdzie wszystkie takie pliki są zapisywane. Ktos wie jaki? :P

Gość jaka masz przeglądarke
? jak IE to nie pomoge bo nigdy pod IE nie siedzialam wiec nie wiem, ale z Operą czy FF dam rade

Gość creeds fan
niomm mam IE wlasnie :p

Gość wiemmmmm
c:/documents and setings/user/ustawienia lokalne/temp w tym właśnie folderze temp sa zapisywane obejżane sekwencje "user" znaczy nazwe twojego komputera folder mozesz smiało opróznić ale jest jedno gdyz ten folder jest folderem niewidocznym a wiec trzeba go uwidocznić a wieć zrób tak: wejdz w opcje folerów i tam zaznacz pozycje "pokaz foldery i pliki ukryte"

Gość creeds fan
dzieeki juz patrze :D

Gość wiemmmmm
tam bedzie jeszcze folder historii i temporary możesz je również smiało opróżnic , dodam że to sa jedyne fodery których zawartosc nie usuniesz poprzez przegladarke

Gość nie chodzi o usuniecie
ale o zapisanie go na dysku ? jezeli byly to filmiki/piosenki z youtube to nie zapisza sie nawet w pamieci podrecznej niestety :(

Gość creeds fan
nie no konkretnie chodzi mi o dzwonki ktorych za ch.. sciagnac nie moge ;p to zagraniczna stronka i niestety wysylam sms ale dzwonki nie dochodzą wiec wykombinowalam ze sobie je w ten oto sposob ukradne :D :P ale niestety w tym folderze temp nie ma nic... i nie potrafie znalezc tego z tym 'pokaz foldery i pliki ukryte' ;(

Gość wiemmmmm
tak jak napisałem folder "temp" w podanej lokalizacji słuzy do tymczasowego przechowywania plików obejzanych na przegladarkach

Gość creeds fan
bo ktos mi mowil ze tak mozna.. np. z jamby :P

Gość nie chodzi o usuniecie
niektóre pliki tak wlasnie sa ustawiane na stronce by nie zapisywaly sie w gole na kompie :O tak ma wlasnie m.in. Youtube :O

w wypadku youtube, czy videointerii do historii zapisze sie link... \"fizycznie\" pliku nie da (??) się ściągnąć :)

Gość wiemmmmm
jeżeli nie możesz znależc opcji folderów to nie mogłaś przeglądac folderu "temp" gdyz on jest niewidoczy zaraz ci napisz ejak uwidocznic ten folder

Gość creeds fan
beeee :(:( a ktos mi powie czy dzwonki ze stronki http://creed.com by sie mogly zapisac? :P [dzial ringtones:P] bo moze sie dadzą a tylko ja jestem taka lewa ze nie wiem gdzie i jak :(

Gość creeds fan
wiemmm.. wlasnie ja caly czas jestem w folderze temp i ten folder jest pusty..:(

Gość wiemmmmm
start/panel sterowania/wyglad i kompozycje/opcje folderów jak wejdziesz w opcje foderów to otwórz karte "widok" i tam zanacz ptaszkiem "pokaz ukryte pliki i foldery"

Gość Pompejusz
Jak chcecie ściagnac cos z youtube, to sciagnijcie sobie z dodatków w Firefoxie VideoDownloadera

Gość creeds fan
chyba tak.. to znaczy wyslalam sms ale na poczatku nie dalo rady ,wiec dopisalam +1 bo to nr kierunkowy do usa.. probowalam +44 [do anglii] ale nie szlo.. i zjadło mi zlotowka a dzwonka jak nie ma tak nie ma :/

Gość creeds fan
u mnie ta opcja byla juz zaznaczona.. chyba sobie zaraz sciagne tego Video Downloadera :P a pobiera on mp3? czy tam w jakim formacie sa zapisane dzwonki ;)

Gość creeds fan
dzieki za pomoc.. ;) chyba jednak musze sie pozegnac z tymi dzwonkami... narazie :P jeszcz bd kombinowac z tym Video Downloadrem.. ;) dziekiiii!! :)