Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siluu

Błagam o jakas porade..

Polecane posty

Gość siluu

Witam. Mam następujący problem. Kochałam sie z chłopakiem, oczywiscie z zabezpieczeniem..Teoretycznie to był moj 1 raz, ale błonę dziewiczą miłam juz przerwaną.. Po około 3-4 dniach od stosunku wystapiły u mnie skąpe krwawienia, trwające 5-6 dni, bez zadnych dodaktowych objawow zwiaznych z okresem typu bóle podbrzusza,chociaż razem z krwią wydobywały sie złuszczone tkanki,. Podejrzewałam nadżerkę dlatego udałam sie do lekarza ginekologa.Ten stwierdził ze jestem całkiem zdrowa. Ostatni okres mialam bodajze 10 lis. Ale zdarzaja sie anomalie bo prowadze nerwowy tryb zycia. Teraz pytanie. Czy to skape krwaienie, to był okres? Na ten moment mam tylko białe upławy, bezwonne.. Czy w najgorszym wypadku, moze to być ciąża? Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość jesteś w ciąży
Bez wątpienia. Miałam dokładnie tak jak ty! Teraz mam śliczne bliźniaki - Oskara i Kacperka!

Gość Siluu
Poważnie..?

Gość jesteś w ciąży
no....

siluu nie wiem jak byliście zabezpieczeni, przy tabletkach są prawie zerowe szanse, żeby zajść w ciążę, prezerwatywa... no cóż może pęknąć, no ale łatwo to wtedy zaobserwować. Podejrzewam, że okres spóźnia Ci się, bo jesteś zestresowana :-) (oj jak ja dobrze pamiętam jak miałam mniej lat niż teraz i trzęsłam tyłkiem jak okres nie przychodził w porę :-)) Jeśli bardzo się niepokoisz to kup test ciążowy i po stresie :-)

Gość kumarynka
patologicznych krawawien z jamy macicy moze byc bardzo wiele i nie od razu to musi byc ciaza!! najbezpieczniej bedzie jak zrobisz sobie test.pamietaj tylko ze test bedzie bardziej wiarygodny gdy zrobisz go rano z nocnej porcji moczu

Gość S i L
Ale moje pytanie brzmi, czy to krwawienie, to byl okres, a nie objaw ciazy ;)

musze ci powiedziec ze ja tez mialam plamienia a juz bylam miesiac w ciazy polecam test na krew na wykrycie ciazy- zamiast sie zamartwiac odpowiedz poznasz w 100% za kilka godzin.

Gość siluu
No tak ale ja ten plamienia mialam 2 dni po stosunku..