Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona la

od pewnego czasu przychodzi do mnie sasiadka i gada caly czas o swoim dziecku

Polecane posty

Gość wkurzona la

odkad zaszlam w ciaze moja sasiadka( rowiesnica) nie daje mi spokoju, przylazni niemalcodziennie , caly czas gada o ciazy, porodzie, i swoim dziecku... na boga to ze jestem w ciazy nie znaczy ze nagle zafascynowaly mnie cudze dzieci:(

W czym problem? Powiedz że chcesz o czymś innym pogadać. Jak znajoma nie załapie sama zmień temat rozmowy. Znajoma albo w końcu przestanie nudzić albo się obrazi i sobie pójdzie ;) Może ona się po prostu spodziewa że chcesz tego słuchać?

Gość uuuuaaa
doskonale rozumiem Ciebie Mam podobną sąsiadkę, wciąż ględzi mi o swoich (dorosłych już) dzieciach. Nie dopuści mnie nawet do głosu. Próbowalam złosliwie mówić o swoich, na siłę wciskałam jak to córka zalicza kolejne egzaminy na sesji itp...przerywała w pół zdania i dalej swoje. W końcu postanowiłam nie otwierać drzwi natrętowi. Zadziałało.

Gość wkurzona la
wlasnie- to jest najgorsze, juz nawet kiedys zaczelam ziewac ostentacyjnie ale ona gadala dalej, i caly czas mowi "zaraz lece zaraz lece" i siedzi dalej..tragedia:(

Gość idej
Tak to jest, jak się o kafeterii nie wie. :D

Gość uuuuaaa
spróbuj nie otwierać drzwi, niech nawet wie,że jesteś w domu, bo w przeciwnym wypadku zamęczy Ciebie. Pomyś, co bedzie, kiedy urodzisz i potrzebny Ci bedzie czas na odpoczynek, a nawet bycie samej ze sobą. Załatw to teraz, dopóki nie weszła Ci na głowę. Jeśli nie rozumie Twego chociażby ziewania, to znaczy, że nie jest opsobą bystrą, a takie poytrafią być natrętne do bólu. Powodzenia.

Gość uuuuaaa
przepraszam za literówki, ale pisząc odżył we mnie temat sąsiadki-intruza...brrrr

Gość wkurzona la
hehe to powiem Wam co zrobila ostatnio :) puka puka, to ja sie domyslilam ze to ona mowie "pierd**e, nie otworze!!!".. po czym zaczela dobijac sie do okna( mieszkamy na parterze):D rozwalila mnie totalnie:( na nia nie ma sposobu powiemjej w koncu zeby sie odwalila i spadala bo nie wytrzmam niedlugo

Gość uuuuaaa
to ja Ci opiszę swój przypadek ze wspomnianą sąsiadką... Czyszczę razu pewnego wykładzinę w przedpokoju na mokro, a ktoś tu wchodzi, wiadomo, w najmniej odpowiednim momencie. Myślałam,że to córka, bo przed kilkoma minutami wyszła i uważałam,że wraca do domu. Wkurzona wykrzyknęłam - "co tak się się włoczysz w tą i spowrotem?"...a sąsiadka na to pokornie - "to ja" Zrobiło się jej głup[io, a ja nie mogłam ze śmiechu dokończyć czyszczenia wykładziny. Nieświadomie dostało się jej to, co od dawna należało:D