Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zojanatka

monotonia w lozku

Polecane posty

Gość zojanatka
o, i sie doprosilam o podszewke :) no coz, chyba wiadomo, ktore posty sa moje, a ktore nie :)

Gość zojanatka
słyszałam również od koleżanki z magla,że na ozywienie pożycia seksualnego dobra jest pozycja "szósta". Może wie ktos coś bliżej o tym bo w maglu było głosno i słyszałam tylko coś o jakis lodach czekoladowych, wiecie coś?

Gość zojanatka
zalosne :-)

Gość zojanatka
hmm widze nie ma ratunku dla mojego pozycia ehh eh.

jesli zaproponowalby pozycje klasyczna, ja pokrecilabym glowa ze nie i stwierdzila ze moze w konc warto zaczac cos nowego i..ze to ja dzis przejmuje inicjatywe i ze to on ma korzystac..i tym samym zabralabym sie do dziela..swoj orgazm odstawilabym na polke tym razem..no chyba ze osiagnelabym to co chciala, czytaj, seks w innych pozycjach, a wtedy..niech juz bedzie klasyka:) sprobuj i daj znac jak wyszlo:) ja moge zaczac dzialac dopiero po @ ktora mnie dopadla:)

Gość zojanatka
sek w tym, ze inne pozycje (ktore przyszly czy przychodza mi do glowy) sa malo realne, bo jego penis jest dosc krotki. obwodowo super, ale krotki. wiec np pozycja na lyzeczke, ktora bardzo mnie kreci, nie wchodzi w gre, bo on po prostu nie siega gdzie powinien... :/

Gość zojanatka
Juz mi lepiej, ze sama z tym nie jestem :) A co z tym zrobic wlasnie nie wiem, dlatego tu jestem :) Czasem mam ochote na seks,ale kiedy widze, ze wszystko zaczyna sie tak samo jak zwykle, momentalnie mi przechodzi. Albo w trakcie seksu po prostu "dretwieje" i przestaje czuc jakakolwiek przyjemnosc. On mysli,ze samo to,ze mnie posuwa daje mi ogromna przyjemnosc i dzieki temu dochodze... a dochodze w ten sposob (o zwyklym seksie mowa) zazwyczaj z przypadku, czyli jak sie ociera o moja lechtaczke. Bo np przy oralnym dochodze szybciutko, i to z fajerwerkami :) ale co z tego.. ja chce kurde seksu!

a ja to niby nie??:) hehe i to w roznych pozycjach:) ale przezciez nie zwieksze jego przyrodzenia:) zeby jeszcze z tego orgazmow nie bylo to bym sie zastanawiala..ale sa cholera w tych dwoch nieszczesnych pozycjach:( a moze ktos zna pozycje dla facetow z malym interesem?:)

Gość zojanatka
oj oj ja musze uciekac, szef mnie zabije jak nie skoncze z tymi papierami do 12 :) odezwe sie jutro. dziekuje za wszystkie wypowiedzi.

Gość Cleariest
A u mnie tak bylo ,ze ja gdy chcialem cos zrobic innego niz klasyka ,np najezdzca to kwekala ,ze ja tak nie chce ,nie mam sily ,no choooodz i znowu klasyka az do znudzenia .Gdy ja zradzilem to w czasie powaznej rozmowy powiedziala ,ze ona lubi byc zdominowana ,zwiazana .To dlaczego tego nie powiedzial wczesnie?Ach kobiety!!

Gość clayrol
w zwiazku brak szczerosci w takim razie. a daliby sobie lapy poobcinac, ze o seksie rozmawiaja szczerze...

Gość heh taki tam
Znajdzcie sobie facetów z większym penisem, aby mógł wam dać orgazm w różnych pozycjach!

Gość gwgwgwgwwggwg
zojanatka - jest sporo różnych pozycji przy których 13cm będzie wystarczające ;-) Poszukaj w necie, na wp są chyba rysunki z opisami, a i na innych portalach też znajdziesz.