Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pewnosc

Nie istnieje Niebo ani Pieklo .

Polecane posty

Gość mam pewnosc

To cos sami mozemy sobie stworzyc tu na Ziemi dlatego trzeba dazyc do celu wszystkimi mozliwymi drogami , krzywdzenie innych jesli to polepszy twoj los jest jak najbardziej wskazane .

Gość xxxxpapapappap
pustak z ciebie o ograniczonym umysle szkoda komentowac twoje wypociny dupku

Gość prosta sprawka
nie czytacie Biblli? Nie ma miejsca Nieba i miejsca Piekła. :D To jest metafora. niebo i Piekło to stan duszy w akim znajdziemy sie po śmierci. jezeli nie zostalismy potepieni, jezeli byliśmy pobożni, dobrymi ludzmi i mielismy spowiedz to idziemy w stan duszy Nieba. I tam jest ta radośc, zadowolenie, szczęście wieczne. Co trafiają do stanu umysłu Piekła to sa ci zli, którzy nie zasłuzyli na szczęście wieszne czyli sa TAM rozgoryczeni,nieszczęsliwi, sfrustrowani, smutni. W jakim stanie ducha będziemy zalezy od naszego zycia na ziemi.

Gość prosta sprawka
my rozmawiamy o tym co jest po smierci beato:D czysciec jest dla dusz które nie zasługuja na niebo jeszcze ale tez nie kwalifikuja sie do piekła. Czaami w kosciele modlimy sie o te dusze w czysciu cierpiące. Im więcej modlitw tym więcej dusz pójdzie do nieba z tego czysca. nie wiem czy wiecie ale od nas na ziemi zalezy czy dane dusze pójda do nieba. Np tez tu na ziemii zakonnice(moja siostra) mówia ze codziennie moglą sie o grzeszników, aby Bóg im pomóg i wezwał nie do piekła ale do nieba. One sie modlą o rodziny , o nas.......sa msze w intencjii.ona zamawia raz w roku na pewno msze za mnie:D chyba pójde do nieba.:)

Gość prosta sprawka
i brat tez jest księdzem. Fajnie mam:D mówie wam czuję sie lepiej . Ale sama tez sie modle zeby nie było.:)

Gość olewam to
nie dyskutuje na taki temat...ja ma pieklo na ziemi...nie siegam az daleko myslami

Gość dddddddddddddddddaaa
to wspaniale miec zakonnice w rodzinie,zawsze jakas pomoc duchowa,pzdr

Gość moje postanowienie
"Pójdę do piekła, uwiodę szatana i razem będziemy rządzić światem" :D

Gość prosta sprawka
nie wierzycie ze mam siostre i brata w rodzinie ? i ze moga byc zakonnica i księdzem? przykro mi. nie bedę udowadniac. A biskupem nie jest mój tata .