*Gwiazdka Mała 0 Napisano Grudzień 13, 2006 postanowilam zmienic starsze tabletki na nowe (brałam rigevidon) na harmonet, po rigevidonie przytyłam 4 kg a bralam go dlugo,poaza tym nie mialam zadnych przykrych dolegliwosci, postanowilam ze zmienie tabsy na te z mniejszą ilością hormonów, bo po co sie faszerować takimi dawkami 0,15mg jak można mieć 0,075mg :) ciekawa jestem jak moj organizm zareaguje na zmianę jak bylo u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Gwiazdka Mała 0 Napisano Grudzień 13, 2006 proszę odpowiedzcie mi coś czego moge się spodziewa c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Gwiazdka Mała 0 Napisano Grudzień 13, 2006 CZEMU NIKT NIE CHCE MI POMOC :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Macro Napisano Grudzień 13, 2006 hmmm,uważam że to słuszna decyzja:)Podobno najmniejszą dawkę hormonów maJA nOVYNETTE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Macro Napisano Grudzień 13, 2006 NICZEGO ZŁEGO SIĘ NIE SPODZIEWAJ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Gwiazdka Mała 0 Napisano Grudzień 13, 2006 dzieki, nareszcie ktoś mi odpowiedzial, na innych topikach byly glupie komentarze, dreczy mnie tez jedna sprawa: w ulotce harmonetu jest napisane ze gdy zmienia się z tabletek o większej ilosci hormonów na mniejszą to tabletke trzeba wziąść po skonczeniu tych starszych bez 7 dniowej przerwy, a lekarz kazał mi zrobic 7 dniową przerwę i po niej zacząć harmonet, i teraz już sama nie wiem jak to zrobic, mam nadzieje ze nie dojdzie do jajeczkowania i nie zajdę w ciążę jak dam organizmowi o połowe mniejszą dawke hormonów :( zastanawia mnie też czy mogą wystąpic plamienia, a może bedą za slabe dla mnie te tabsy? kiedys bralam cilest no i plamienia nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Gwiazdka Mała 0 Napisano Grudzień 13, 2006 proszę odpowiedzcie mi !!!!!!! dla mnie to jest naprawde poważna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach