Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem byc miła

dlaczego tak bardzo lubimy byc żli, chamscy, pokazywac swoja niechęć, ubliżać?

Polecane posty

Gość nie umiem byc miła

jaki sens to ma? spalanie energii? podpuszczanie się? w sumie lepiej niz byc fajnym i ciepłym. Jak tu byc fajnym jak biegniemy do busa a tu nam drzwi zamyka przed nosem, a jak juz wejdziemy to jakas staruszka zionie na nas nieswiezym oddechem i sie pcha na nas....

Gość jak nie myje zebow to jej wali

Gość muaaa
za szybko za nerwowo zycie bez celu wyscig szczurów

Gość ja tez niestety umiem być miła
tez sobie mówiłam ,że chce byc miła, wesoła, ale nie umiem. W drodze do pracy wszystko mnie wpienia, palący na przystankach śmierdzący meneliniarze, jakas baba w czapce , która cięgle coś marudzi do każdego....jakas kobieta w sklepie która ni emoze się zdecydowac czy wziąśc jajka na obiad czy parówki. Boze i jak mamy byc cierpliwi? Mnie wkurza nawet jak jakas dziewczyna żle sie ubierze, wygląda jak pajas, czy dziwka.....nienawidzę zimna, marznę wtedy , i jak głodna jestem to jestem zła. Wkurza mnie jak ktos zawraca mi czyms dupe. Czy ja nie moge miec spokoju? i jak mam byc miła?tez nie potrafię.

Gość jestem ciagle zła
:D mnie wkurwia na maksa gruba babwa w autobusie. Ciagle kładzie na miejsce obok swoją siatę. Ilez razy mam jej zwracac uwage? i dziś jakas baba stara jechała niedomyta, włosy trzy na krzysz tłuste, brud za paznokciami i kurna gdzie to babska jedzie? niech w domu siedzi. Podoba mi sie babeczka w klipsach, taka zadbana elegancka, uczesana, pachnąca, i jak niepcha sie to jest ok. :) czyli nie powinni nam sie oni maprzykszac i schodzić z drogi.