Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wapsterka

Jak sie placi za dzwonek wapsterami?

Polecane posty

Gość Wapsterka

Czy ktos moglby mi powiedziec w jaki sposob mozna sciągnąc dzwonek i zaplacic wapsterami?

Nalezałoby wejsc na strone wapstera, zarejestrowac sie. Jak sie ma konto to co miesiac dostaje sie 200 punktow ktore mozna przeznaczyc na dzwonek monofoniczny. Trzeba kliknac na wybrany utwor, wybrac wyslij dzwonek i pojawi sie okno w ktorym trzeba wpisac numer telefonu odbiorcy dzwonka. Jezeli chce sie dzwonek polifoniczny sciagnac trzeba zaplacic smsem.

Gość Wapsterka
Problem w tym ze ja jestem zarejestrowana i za kazdym razem gdy sie loguje nastepnie wybieram model telefonu i znow wracam do strony głownej

Gość Wapsterka
Sonny Ericsson wystarczy że wybiore z boku ten model i znow automatycznie wchodze na strone glowną.

Gość Wapsterka
Zarejestrowalam sie jeszcze raz na inny model telefonu i inny numer. Dostalam 500wapsterow i znow sprobowalam sie zalogowac i weszlo pokazuje ile mam obecnie tych wapsterow no to chcialam wybrac swoj model tel i znow weszlo na strone glowna. Potem postąpilam tak samo wybierając dzwonek monofoniczny i znow strona glowna. Następnie znow sie zalogowalam weszlam tam u gory jak radzilas na sms i znow strona glowna... juz tego nie rozumiem