Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan deszczyku

piss - co Panie o tym sądzą?

Polecane posty

Gość Art.36
No i zabrakło kolesiowi jaj. A może zrobił kupkę jak to napisał powyżej.

Gość Art.36
Odpowiedziałem aż cztery razy bo od głowy do rąk mam daleko i nie dałem rady napisać tego co wymyśliłem. poczekajcie, zaraz coś jeszce dodam.

Gość Art.36
fd może uda mi się namówić moją cipę? poczekaj do poniedziałku, dam Ci znać czy sie zgodzi naszczać na Ciebie i czy pozwole żebyś nasikał na nią. Aha, i ja też na Ciebie nasikam. Byłbyś chetny?

Jakiś koleś sie pode mnie podszywał ale teraz już jestem na czarno. Ponawiam propozycję fd: ja i moja cipa nasikamy na Ciebie może uda się jeszcze przed Świętami?

O jejku z sikaniem Cię interesują ale z dodatkowym facetem z kamerą już nie? Jesteś nieco ograniczony fd. A tak się dobrze na początku rozmawiało...

Badź meżczyzną. Kamere przynoszę bo potem lubię z cipą powspominać co to sie działo z tym czy tamtym. Lubię też do tego się wysikać bo jak widzę że moja cipka siusia to mi staje, nie ma na to rady. Ale nie chce Cię pozbawiać przyjemności i odbierać ci moją kobietę więc kameruję do końca. Potem jednak bardzo bym chciał gdzieś oddać mocz. Pomyśl - gdzie? Moja kobieta jest już mokra, więc zostajesz Ty. Chyba że zrobię to na was oboje? Zgoda? Bo jak nie, to nie będę mojej nawet pytał.

Przecież przed chwilą napisałeś że tylko moja cipa nikt więcej. A teraz już pozwolisz mnie nasikać. Dooooobry chłopiec, doooobry fd :)

Gość on 43
jestem 40 latkiem, jestem za i chcetnie otym opowiem i pogadam

Gość on 43
Ponieważ nikt się nie zgłosił, sam muszę zacząć :). Zostałem obsikany 46 razy przez 29 kobiet (psów, małych dzieci i mężczyzn nie liczę). Piłem mocz 12 kobiet... Chcecie dalej? :classic_cool:

Gość trochedoswiadczony
wracając do tematu - co kobiety o tym myślą to jedne myślą że to ok inne że obrzydliwe ale chyba nie sądzisz, że będą specjalnie chodziły po forach i pisały jakto bardzo lubią... do tego trzeba byc już fanatykiem czyli facetem a moja lala lubi na mnie sikać, lubi jak sikam na nią, sikam jej czasem do buzi, na włosy, oblizuje mi po sikaniu itp. ale na pewno nikomu sie do tego nie przyzna.

Gość /łączenie/
17:56 trochedoswiadczony sikanie jest o tyle fajne że mozna sikac na siebie pod prysznicem i po zabawie jest sie czystym. Mnie bardziej przeraża to jak ludzie którzy bawią sie w scat muszą sie po zabawie nasprzątać. 18:41 scatman rozwiązaniem jest pokój w hotelu Tylko nie wracaj do już raz osranego !

Gość trochedoswiadczony
jesli ktos chce sie bawic w sikanie do buzi to faktycznie lepiej zaczynać od zabaw po duzej ilości napojów, najlepsze są te słodzone aspartamem bo organizm go nie rozkłada. Efekt jest taki, że gdy moja pani pierwszy raz otworzyła dla mnie buzie to jej słowa zaraz po brzmiały: "mmm ale słodkie!". Ja lubie jej deszczyk nawet jak jest o mocnym smaku, ale kobietom by to raczej nie smakowało. Mnie najbardziej podnieca gdy kobieta klęczy przede mną, głowę ma uniesioną do góry a ja wypełniam jej usta, ten widok ust pełnych moczu jest po prostu bezcenny - pianka w buzi - polecam.

Gość chce zobaczyc
dajcie jakis filmik o tym

Gość moje poszanowanie
\kurcze, szanuje Was i Wasze zboczenie. ja sobie tego nie wyobrazam i moj partner tez nie. ale jetem ciekawa co Wy w tym widzicie, przeciez, nie dostajecie od tego orgazmu ani nic. to jest sprawa mocno fizjologicza i nie seksualna. nie rozumiem takich pomysłów.

Gość pepepe.piss
hej deszczyk powjec czy spotkales durzo pan kture sie tym interesuja

Gość pepepe.piss
szukam dziewczyny kturasprubuje zemna pissingu bedzie to muj pjerwszy raz prosze odpisz na mój adres e-mail

Gość Nie ma to jak olać

Gość heh1234
ktoś jeszcze się bawi w takie rzeczy?

Gość Mokra1990
Za.praszam fanów pissingu na blog: mokre-majteczki na blogspocie. Nie dajcie sobie wmawiać, że pissing jest czymś złym, każdy ma prawo do fantazji w związku i nie tylko ;) Pissing to nie zdrada, nie pedofilia, nie gwałt, więc dziwi mnie czasami negatywny stosunek ludzi do tego typu aktywności xD

Gość gość
Pragnę pic moczu kobiety szczupłej ile by dała mogę pieścić lizać smakować wszystko co z różowego płatka jest nawet okres,godzinami mogę ssać,są tego wartę pa śliczne panie,wasz wielbil

Gość gość
Wypijam mocz kobiety i jest super każdą ilość są pyszne mało laty mi sikają. Boskie. Są

Gość gość
Jeście pyszne 1000litrói to za malo pić Wasz mocz kobiety to super

Gość gość
Sam sobie daj pampersa

Gość gość
nie glosowalam na nich, ale na szczescie jestem za granica i mi wisza ich nowe pomysly