Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra ponawiam

jak nie siedziec tyle przy kompie? ciezarowki ile czasu spedzacie przed monitore

Polecane posty

Gość dobra ponawiam

ja sie zaczynam bac a komp wciaga jak narkotyk:( wiem ze to zle dla malenstwa a mimo to siedze:( jakis nalog, nie mam co robic wiec marnuje swoj czas przegladajac stony

bez przesady z ta szkodliwoscia... ja tez pol dnia siedze przed kompem bo wole to niz myslenie o jakis chorobach czy zamartwianiu sie...

gin zalecil przed kompem siedzenie do 4h dziennie w wiekszych dawkach jest szkoldwie, Ja mam dni ze przy kompie jestem godzine ale i takie gdy spedzam ich 6 (np pracujac) wiec w sumie sie jakos to wyposrodkowuje

Gość łączenie tematów
chyba za dugo siedze przy kompie 13:29 olkafasolka24 ale nie wiem co mam ze soba innego robic nudzi mi sie, siedze na zwolnienu i sie obijam- zostaje mi komp, maz pracuje od rana do nocy, w tv nic nie ma, ksiazek zadnych fajnych nie mam, kolezanki mam 3 ktore maja mnie w dupie odkad jestem w ciazy( 2 swiaty).. to zostaje mi komp - kurnik, literaki, kafeteria, wizaz, sklepy internetowe, fora itd.. i tak juz siedze od 9 rano bardzo jestem madra i mam wyrzuty ze to niezdrowo dla dzidzi ale nie moge sobie innego niz przy laptopie miejsca znalezc 16:12 dziunka uwazam ze jak masz siedziec i myslec o glupotach to lepiej jak bedziesz siedziala przy tym kompie. napewno nie zaszkodzi... nie martw sie kolezankami ja tez tak mam... ale kiedys ty sie wyprzesz na nie dupa. pozdrawiam i nosek do gory

Kurcze, do 8 m-ca ciąży siedziałam po 10 godzin przy kompie, bo tego wymagała moja praca.

Bardzo dużo siedzę przy komputerze. Laptop to moje narzędzie pracy, zabieram go ze sobą na uczelnię i robię notatki z wykładów- szybko, łatwo i przyjemnie.