Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam doła

Mam doła bu...

Polecane posty

Gość a ja znów będę
dlaczego?

Gość mam doła
nie iwem, obudziłam się i mam :( nic mnie nie cieszy, mam wrazenie ze zycie ucieka mi przez palce, nie mam znajomych siedze codziennie z chlopakiem przed TV i chodze spac o 22. Nie mam gdzie isc na sylwesra, mam brzydką cerę, kupilam wczoraj plaszcz i okazuje sie ze jednak jest za maly :( Do dupy z tym wszyskim

czasem tak jest - pociesz się że przynajmniej możesz się do chłopaka przed tym telewizorem przytulić - mój jest 1200 kilometrów stąd :( płaszczyk wymień, zrób maseczkę i zaraz Ci się humorek poprawi (mi pomaga duża ilość czekolady...) trzymaj się!

Gość mam doła
dzięki za pocieszenie 🌻 chyba tego potrzebowałam najbardziej, bo czekolada to mi tylko na tą cerę szkodzi ;) Ale już mnie ta rutyna drażni. Codzienie to samo... ehh..

Gość dzidzia8484
polecam magnez z wit b6, naprawde pomaga, odstresowuje, dla mnie tro taki polepszacz nastroju...

Gość taka jedna1
ja tez mam dola ale ja nie mam faceta za to mam zeza :-( wszystkie weekendy spedzam w samotnosci jesli juz gdzies wyjde to sama nie mam zadnych znajomych starzy znajomi maja juz swoje swoje rodziny albo przynajmniej swoich partnerow swoje sprawy na glowie