Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem w szkole

7 latek z ADHD

Polecane posty

Gość problem w szkole

MÓJ SYN MA ZABURZENIA KONCENTRACJI UWAGI,SKUPIC MOŻE SIE JEDYNIE NA 10 MINUT,potem nie wie co robic w książce,co zadane ,co przepisac z tablicy,kręci sie wierci...nie wiem jak mu pomóc?jest mądry,intligentny,nie jest agresywny,wręcz przeciwnie bardzospokojny,jedyny mankament to zero kncentracji,czy ktos wie gdzie sie mgę udac ,jestem z Wołomina /Warszawy

Gość powiedzcie mi prosze
Twój syn jest zwykłym kretynem z niskim IQ. Przestań się oszukiwać.

Gość problem w szkole
nie masz pojęia co mówisz! KRETYNKO! dzieci z adhd są wyjatkowo mądre!iloraz inteligenci ma zawyzony jak na swój wiek,problem jedynie z koncentracją uwagi! proszę ni wypisywać takich oszczerdstw pod adresem dziecka!

Gość ssssssssssssssssssssss
powiedzcie mi prosze___kimkolwiek jestes oby ciebie nigdy to nie spotkalo..ze tez tacy kretyni badz kretynki jeszcze zyja na tym swiecie

Gość problem w szkole
adhd ma stwierdzone przez pedagoga szkolnegi i psychologa,nie wiem jak mam dziecu pomóc,jest mądry i boje się,że mimo to w szkole zaczną si e pojawiać paly..

Gość problem w szkole
sory za błędy ale klawiatura mi szwankuje

Gość problem w szkole
sory za błędy ale klawiatura mi szwankuje

Ja wiem, ze ADHD moze stwierdzic lekarz psychiatra wiem tez, że są leki ale o tym decyduje lekarz A co konkretnie powiedział psycholog i pedagog o twoim dziecku

Gość kijana
Witam.Jestem mamą 5 letniego Kubusia.Podejrzewam u niego ADHD.Syn mój to istny wulkan energii.Jest bardzo mądrym dzieckiem,ale zarówno bardzo absorbującym.Niczego nie zrobi po dobroci-brakuje nam już sposobów.dzień to nieustanna gonitwa za nim,wieczorem padam na twarz.Jest bardzo inteligentnym chłopcem,panie w przedszkolu mówią,że jest jednym z tych bystrzejszych dzieci.Muszę sie nim nieustannie zajmować,gdy zaczyna się nudzić-zaczyna robić głupoty.życie z takim dzieckiem to niełatwe zadanie,dlatego psoszę innych o wyrozumiałość i życzę "łatwiejszych dzieci"

Gość betkae
witam, ja ostatnio bawie sie caly czas tangle super zabawka pomaga mi sie zrelaksowac www.thetangleshop.co.uk powodzenia beata

Gość venividivici
Nie wchodź z takim poważnym problemem na forum, bo tylko się zdenerwujesz.Nikt Ci nie pomoże, a nasłuchasz się idiotycznych uwag i docinków.Pozdrawiam i życzę Tobie i dziecku mądrych ludzi dookoła.

Gość mama 8-latka
moj syn ma 8 lat, nie moze usiedziec na miejscu ani jednej minuty, wlazi na schody i na porecz, potrafi sie wspiąć na ramie od drzwi, rowniez jest bardzo inteligentny, jako 4 latek liczyl do 100, jest bardzo dobry z matematyki jak na 8 lat, za to nie chce czytac, nie moze wytrzymac 5 minut z kartką w reku, probuje jakos go do tego namawiac ale sie nie da, ostatnio znalazlam sposob na jego nadruchliwosc, codziennie chodzi na basen od godziny 15 do 19 wraca tak padniety ze od razu idze spac, w soboty i niedziele od 13:30 do 17:30 jak wraca to jak by dziecka nie bylo :)

Gość Małgorzata1986
Witam:) Interesuje mnie tematyka ADHD, szczególnie spojrzenie Matek dzieci nadpobudliwych na sytuację dziecka (skuteczność leków, terapii itd.). Piszę pracę magisterską na ten temat. Zwracam się z gorącą prośbą do Matek dzieci nadpobudliwych o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety. Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/38860/adhd.html Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Gość ,...i juz
nie sugeruj sie tym co mówi pedagog czy psycholog oni gówno wiedza ADHD moze zdiagnozować tylko psychiatra dziecięcy w konsultacji z neurologiem a to ze dzieci z Adhd sa bardzo madre to fakt!