Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzynka przyszłej mężatki

iść czy nie iść na ślub

Polecane posty

Gość kuzynka przyszłej mężatki

moj problem moze i jest banalny, ale nie chce popelnic gafy - wiec pytam kuzynka bierze w swieta slub przed wyslaniem zaproszenia, zadzownila, by upewnic sie co do adresu, zapytala tez czy przyjade i zapytala czy sama (dawno sie nie widzialysmy, wiec nie wiedziala czy mam druga polowke), powiedzialam, ze tak, ze przyjade z tzw osoba towarzyszaca, a ona mi na to, ze sie zagapila i wypisala zaproszenie tylko dla mnie, ale mam sie nie przejmowac i przyjechac z facetem i teraz nie wiem. Moze to ja ja zaskoczylam i powiedziala tak, bo inaczej jej nie wypadalo. Wypada sie faktycznie "nie przejmowac" i jechac z facetem?

wybacz, ale to idiotyczny problem starej ciotki z Pipidowki, uwiklanej w konwensane skoro nie wiedizala, ze masz faceta, ale powiedziala, ze jest zaproszony, to z czym masz problem??

Oczywiście że z facetem, chyba że masz poniżej hmm 18 lat :-) a wówczas taka gafa kuzynki napewno nie była pomyłkowa.

Gość Kvetinka
Idź i baw się dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość blizniaków ma
z facetem.

Gość blizniaków ma
ja w związku z tym ze robię wesele z dana od wszystkich zaproszenie bede wysyłac tylko na rodzinę i nie ma znaczenia czy w tej rodzinie jest 19stolatek i 22 latek......WQysyłam jedno na rodzinę czyli ciotka i wujek z dorosłymi dziećmi. Połowa tych pełnoletnich dzieci nie ma narzeczonych więc nie będę zapraszał ich z osobami towarzyszącymi aby na siłę szukali jakiegos kolegi by zabrac go na wesele. To ewesele od nich jest 600 km i musieli by w hotelu spac razem , czyli kolega z kolezanką a nie sądze by tak chcieli. No i koszty, koszty.....