Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

dziewczyny, mam prosbe a zarazem pytanie do Was... po co zakladacie topiki typu \"fancluby\" lub \"antycluby\" (jesli cos takiego istnieje ;)) dotyczace konkretnych forumowiczek, ktore i tak zawsze koncza sie bluzganiem. Przeciez jestesmy na forum: ciaza, porod, macierzynstwo i wychowanie dzieci... Tak wiec co jedno ma z drugim wspolnego?? Wejdzcie sobie na ogolne czy gdzies i do boju ale tutaj?? Moze sie myle no ale coz, takie jest moje zdanie... Proponuje nawet nie odpisywac na ten topik tylko sie zastanowic czy nie mam troche racji. Zreszta jesli temat by sie rozwinal to i tak zakonczy sie awantura. pozdrawiam :) 🖐️

Gość słuszne forum
To jest forum dla matek. Większość kobiet z tego działu, nie przesiaduje na innych forach, więc zakładanie takich tematów na forum ogólnym, byłoby bezcelowe, bo i tak żadna matka pewnie nawet by się nie dowiedziała, że ktoś założył o niej temat.

to jest tak dziecinne i zenujace....ze nawet szkoda pisac..omijam takie tematy z dala .Na ktorych wciaz te same osoby potrafia sie tylko osmeszac i opluwac....o czym to swiadczy?i jak to o nich swiadczy...Twierdza ze to dyskusja-a to przecierz zwyczajne pyskowki bo przypuszczalnie polowa z nich nie ma niczego madrego do powiedzenia...Gdzie brak agumentacji tam nie ma jak kogos blotem obrzucic......I to kobiety....Godnosc rowna zeru:(

Gość instruktorka
:D:D popieram !!!

Gość tez mama
Bo te osoby nie maja tu swojego miejsca i tak skacza i tu i tam byle kogosc zjechac... Albo to dzieciarnia:D:D:D

Rozumiem .wiem wszystko ,,,,, Ale gdyby WAS ktos obrazał i mieszał z błotem nie reagowałysbysie ? Ja nie potrafie nie zareagowac ! Tym bardziej,ze zawsze staram sie sluzyc rada.wsparciem ....nie kopie lezacego jak co poniektorzy .... Mam nadzieje,ze mnie troche rozumiecie 🖐️

Gość
POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! florina, _Acha_ ---> 🌼 :)

_Acha_ prosba o nie rozmawianie Was (czyt. miedzy innymi o Tobie). I nie traktuj tego jako atak na Twoja osobe, daleko mi do tego, poniewaz to nie \"glowne bohaterki\" je zakladaja :) Ten topik jest adresowany do autorek :) Po prostu uwazam, ze sa bez sensowne i juz. Zwlaszcza na forum o macierzynstwie... Tym bardziej, ze zawsze sa \"ubarwione\" stekiem bzdur i obelg a to mamusiom nie przystoi, oj nie nie!! ;) No a powaznie mowiac to dziewczyny, troche wiecej zyczliwosci a mniej zgryzliwosci a wszystkim bedzie lepiej, zwlaszcza Wam :) 🖐️

Popieram Ci Florinko..naprawde.. Wciaz te topiki\"Kogo lubicie?\"\"kogo nienawidzicie?\"\"ta jest super \"\"tamta be\".....Przecierz to poziom przedszkola jest....:( I co to ma wspolnego z tym forym to ja nie mam pojecia.... Owszem forum jak nazwa sama wnosi jest dla ogolu ..ale na Boga trzeba jeszce miec co do powiedzenia na nim w jakims konkretnym temacie...a nie zwykle \"wycie tłumu\"... Czy pomaranczy nie mozna zwyczajnie ignorowac??? Ja np. tak robie i na topiku na ktorym jestem tak własnie jest.Nie zwracamy uwagi na ich \"wypocimy\" A skoro nie ma odzewu to nie ma glupich dyskusji:) To jedyna rada. Byc ponad to. Jakas klase trzeba miec.I godnosc. Nie trzeba podejmowac wszystkich zaczepnych temtow-bo to nie ma konca.

Gość
jurek ogórek kiełbasa i sznurek :P

sznurek do piekla, kielbasa uciekla :D ps. do piekla czy to ja cos wymyslilam?? :o olinek racja, zwlaszcza, ze zazwyczaj sa tylko i wylacznie zaczepki! Nic wiecej!! :)

Gość
o florina nie znałam tego ............ dzieki s o s głupi pies tam go nie ma a tu jest :P

Gość
dowiedziłąm sie na tym forum ze 23 latki sa dziecmi wiec moze dlatego tak sie dzieje hahah skoro 23latki to dzieci wiec ja jestem podlotkiem enedue rabe bocian połknął zabe..........

bede pisala po polskiemu, zeby bylo wiadomo!! : szedł chłop ściską, jadł chleb z kiską... kto zna dalej?? ;)

wobec tego ja jestem starszakiem ..ale co tam wyliczanke na dobranoc tez walne....:P Skarzypyta ma kopyta Jezyk lata jak łopata\' Na łopacie wisza gacie To nie moje tylko Twoje:D:D:D

ja mu na to \"Oj ty stary\"A On Ci mnie łap za bary!!! Ja mu na to \"Oj Ty jucho\"A On Ci mnie łap za ucho!!!!

olinek brawo!!!!!!!! ale co do Twojej wyliczanki to poczatek jakos inaczej szedl :o

Gość plum plum plum
a wam co ? :O odwalilo ?

Gość
:):):):):):):):)::):):):):) dobrej nocy dzieciaczki

plum, jak nie jak tak!! lepiej tak niz sie blotem obrzucac!! net, to Ty zaczelas!! ;)