Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia21-17

Jak schudnąć w udach??

Polecane posty

Gość asia21-17

Mam dość długie nogi o chudych, a nawet bardzo chudych łydkach, ale moim problemem jest to że mam grube uda. W mojej rodzinie siostry (2) tez tak maja ale mi to bardzo przeszkadza w noszeniu krótkich spódnic. Jakie ćwiczenia są najlepsze?? Gram dużo w siatkówkę, uprawiam sport, ale malo mi to daje :( moze mi ktos pomoc??

Gość ile masz wzrostu
ile cm w udach, ile w łydce i jakiej długości nogi?

Gość asia21-17
ale mi nie chodzi o to czy mam proporcjonalną noge itp czy nie ... moje nogi mi sie nawet podobają ale chodzi o to ze przy udach zbiera mi sie tłuszczyk (w tej >jak to nazwac?< powiedzmy ze w górnej części iczy ktos stosuje na uda jakies cwiczenia i moze mi jakies polecic??

Gość raz jeszcze to samo
powtarzam po raz setny: nie można sie odchudzić w jednym miejscu na ciele, robienie ćwiczen na mięśnie tam zlokalizowane nie spowoduje spalania tkanki tłuszczowej miejscowo! Człowiek tyje i chudnie calym ciałem, jeżeli w pewnych miejsach tyje szbyciej niż w innych to przy chudnięciu spadek objętości też będzie najbardziej zauważalny w tych miejscach. Jeżeli ogólnie jest szczupły a w pewnych miejscach zaokrąglony i nie wynika to z nadwagi, to taka jego uroda i koniec.

Gość asia21-17
zmierzylam sie zeby ta osoba ktora pytala o dlugosc i grobosc moich nog mogla mi pomoc :) (dziekuje:D) mam 175cm wzrostu 35cm- łydka 56cm- udo a dł nogi to 105cm (mierzylam od biodra >kosci

Gość gość
do - raz jeszcze to samo nie do końca masz rację po to są specjalne ćwiczenia na konkretne części ciała, by spowodować właśnie ich chudnięcie czy poprawę mięśni stosowanie diety i jej skutki to tak jak napisałaś, ale z wiadomościami na temat ćwiczeń to jesteś w strasznym zadupiu intelektualnym do autorki tematu mam ten sam problem i dlatego gdy objętość moich ud zbliża się do stanu krytycznego zaczynam ćwiczenia na mojej cudownej maszynie - leg master,efekty są bardzo zadowalające - polecam

Gość gość
osz teraz zobaczyłam, że piszę do nikogo, dlaczego podnosicie stare posty?!

Gość gość
bo spamerom wszystko jedno, gdzie się wpiszą, rekordziści odkopywali tu tematy sprzed 7-8 lat :o

Gość gość
sa specjalne cwiczenia na uda aby je odchudzic, poszukaj na necie bo ciezko to wytlumaczyc, specjalne wymachy nozkami:) i to nie prawda,ze nie mozna odchudzic danej czesci ciala, oj mozna, wiele kobiet modeluje posladki lub talie cwiczeniami.

Gość gość
Owszem, prawda. Ćwicząc daną część ciała rozbudujesz na niej mięśnie (na tym polega to "modelowanie"), ale schudniesz wszędzie.

zrezygnuj z chleba i makaronu. I taką dietę miej przez rok. Nawet bez ćwiczeń nogi Ci się odchudzą o kilka rozmiarów. Niestety, żeby zrzucić tłuszczyk z brzucha trzeba poćwiczyć (biegi, abs itp).