Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda prawdziwa i farbowana

rzygac sie chce faceci wola blondyny

Polecane posty

Gość ruda prawdziwa i farbowana

90% facetow woli dlugonogie blondyny z miseczka min C a JA? :):):):):):):):):):):):):):):):) :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P glupie penisy :P

Gość dzięki dzięki
ja wolę brunetki i nie preferuję zastawy ale jędrną pupę co do penisa własnego, cóż.......on jest raczej mało wybredny

Gość to sie przefajbuj na
blond, załóz push-up i problem z główki!

Gość rudy
racja ja niewyobrazam sobie zeby jakaolwiek inna kobieta urodzila mi dziecko niz blondynka chce miec jasne dzieci z jasymi oczami bo sam jestem rudy i jasna karnacje takie aniolki male a nie cygany!

Gość to sie przefajbuj na
to i tak rude będa, bo rude geny są silne!!! a jak jeszcze z blondyną to rudo białe, z czarną by wyszły może ciemny blond... heheee

Gość rudy
rude tez spoko

bzdury gadasz ruda, faceci wola brunetki, ciekawe czy podobają im się cyganki;) ja jestem jasną blondynką i nikt na mnie nie zwraca uwagi:( chociaż na brak urody nie mogę narzekać

Gość Man of Honor
Dla faceta kolor włosów tak naprawde nie ma znaczenia, jak masz ładną buzie i zgrabną figure to możesz być siwa czy ruda :). A jak tak uważasz to możesz sobie pofarbować....facet nie ma takiej możliwości...

Gość szalome
niemcy mieli racje ze czarnyc ludzi dawali do pieca przeciez to nizsza rasa

Gość oberzynka
prawda wola blondyny ale prawdziwe ;) a te na wymarciu bo wiekszosc blondyn wybiera brunetow i w genetyce geny ciemnych sa silniejsze i prawdziwych blondynek coraz mniej

Gość bo brunetki
.....szybko się starzeją!!!!!!!!!

hahaha ale macie problemy hehe ja jestem ciemna blondynka w sumie to wyglada na jasny braz , pare lat temu zafarbowalam sobie wlos na blond................strasznie duzo problemow bylo z farbowaniem bo odrosty szybko sie pojawialy:O Mojego faceta poznalam jak mialam blond wlosy, hehe pozniej to zabawnie bylo bo On wyjechal i jak wrocil po dlugim czasie rozlaki to bylam juz brunetka haha nie poznal mnie hehe cyyrkowo bylo ale mu sie podobalo i podoba,najwazniesze,ze mi sie podoba.Zreszta kazdy powinien miec taki kolor wlosow w jakim mu najlepiej i w jakim dobrze sie czuje nie zwazajac na mode ! pozdroooooooooooooo 😘

Gość cbvbb
do rudego: A ja sobie nie wyobrazam z kolei rudych dzieciaków z różowa twarza. ble ;) Tez bede wybredna skoro ty taki jesteś.

Gość rudy
i dobrze! na tym polega wolnosc zeby kazdy mial swoje wlasne prywatne poglady i upodobania:D

moj partner w zyciu nie spojrzy na blondyne serio kojarzy mu sie z dziecięca twarzyczką, a on chce miec kobiete. Ale to tylko dowodzi ze sa gusta i gusciki, no i przedewszystkim nie wyglad jest najwazniejszy

Gość tga
to zalezy.. ale co z tego slyszalam i widzialam to wolą brunetki.. a gdy sa jeszcze opalone..lekko.. to.. naprawde.

Gość przylaczam sie
zwlaszcza te z duzymi balonami ;) :P

Gość ruda kocica
wolą blondynki? hmmm ... zdaje się, że raczej ich tępotę :D takiego "aniołeczka" mozna dymac na prawo i lewo a że ona średnio kumata ... facio ma raj z takim pustakiem :) przed Rudymi czują respekt - bo to wyrachowane i przebiegłe a brunetki ... wszak, coś z cyganami ... heh pozdr

Gość Usako
Śmieszna jestes "ruda kocico", piszesz tak jak tobie wygodnie. Ja moge napisać, że znam rude,które zachowują sie jak rasowe tanie kurewki, a wszystkie blondynki jakie znam to inteligentne, bystre i urocze kobiety. Znam pusciutkie brunetki, ale także mądre, inteligentne i z klasą. Nie kolor włosów decyduje o ludziach, ich charaktereach i cechach, więc nie uogólniajcie bo to krzywdzące.

hej prawda jest taka ze dzis kazdy moze byc pod wzgledem koloru wlosow kim chce co za problem pomalowac wlosy czy isc do fryzjerki dla bardziej ekstrawaganckich sa tez peruki ;) ja jestem brazowo - ruda genetycznie ale bylam czerwona fioletowa czy czarna blondynka nigdy ale wcale nie mowie ze za kilka - kilkanascie lat sie nie zdecyduje ;) pozdro rude i nie tylko 🌻

Gość niby ok a jednak
bo wszystkie czarne , rude , to kurwiszony. ale najbardziej nienawidze czarnych sucz. i to nie daj boże ze szczecina ,. tam dopiero chodzi taka jedna na os .słonecznym.

Gość etam wolą...
ja tylko patrzę na szatynki i brunetki i zawsze tak mialem .Znam wielu facetów co tez tak mają:)

Gość dla mnie istnieja tylko brunet
ki a szczegolnie jedna ,ktora jest tutaj i nie wie,ze mam ja na oku,boznam ja z reala/zawsze ja poznam,nie ukryje sie/

Gość a ja nie cierpie blondynów
:P:(:P:(:P:(:P:(:P:(:P:(:P:(:P:(:P:(:P:(:P

Gość merlin monroe X
mezczyzni wola blondynki a najbardziej tepi ludzie uwazaj ze inteligencja zalezy od koloru wlosow kawaly o blondynkach sa rownie zalosne jak kawaly o zydach pozdro

Gość Aniołeczek006
Ja tam mam długie blond włosy do tego jasny.I wychodze z założenia,ze kazdy jest jaki jest.To tylko kolor włosów.Liczy się wnętrze.Zreszta wszyscy się farbują...