Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka//////////

co to może byc i jak sie tego pozbyc

Polecane posty

Gość kasieńka//////////

dziewczyny od dwóch dni strasznie piecze mnie w okolicach intymnych ale nie przy wejsciu do pochwy tylko wargi od srodka mam zaczerwienione i nie wiem dlaczego jak to wyleczyc pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzyło

Gość mimimigabcia
brzmi jak grzybica. Czesto wystepuje rowniez wydzielina z pochwy. Idz do lekarza , inaczej sie tego mozesz nie pozbyc, a nie leczone jest niebezpieczne.

Gość kasieńka//////////
wydzieline mam przez cały czas taka w jasnym koloże troszke gestawa ale kiedys ktos mi powiedział ze to normalne a co do grzybicy to dbam o higiene i nie kochałam sie jeszcze z nikim wiec od czego mogłoby sie to przyplątać

Gość mogłaś na przykład usiąść
na zapaskudzonej ławce albo w autobusie gdzie siedział zagrzybiały kloszard wczesniej... Niestety tak jesteśmy zbudowane, że zdarza się zupełnie nieoczekiwanie złapac to paskudztwo. Poki co proponuję pójść do apteki kupić AZUCALEN i podmywać się tym po każdym wyjściu z toalety przez 3 dni. Jeśli nie pomoże, to konieczna wizyta u gina

tu jest taki topik \"grzybica pochwy\" i tam sie dowiesz wszystkiego. mozna ja tez dostac od roznych srodkow (nawet lekow) zarzywanych doustnie