Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Tak sobie właśnie przypomniałam, że kiedy byłam w ciąży w piątym miesiącu i przytyłam już 12 kg to mój szanowny małżonek spytał- czyba trochę przytyłaś? Ciekawa jestem czy macie takich geniuszy w domu?

Gość mnemo
a co,wolalabys, zeby wytykal ci kazdy kilogram i nowy walek tluszczu? ciesz sie glupia babo i nie grzesz w ten sposob

Jacy ci ludzie są trudni! Czy ja powiedziałam, że mnie tym urazil? Dla mnie to było śmieszne, bo on to ztaką powagą powiedział jakby nie był pewien;p

mnemo_ a ty (...) nie ublizaj ! 😠 bo nie masz ku temu powodów ! Gdy rok temu przyciemniłam włsoy nie zauwazył .... ...dopiero gdy poprosiłam aby sie przyjrzał....:)

Gość urzekła mnie twoja historia...

Gość mnemo
rzeczywiscie, historia rzeczywiscie warta topiku

A dziś jak rozmawialiśmy prze telefon to spytał się czy nie przejem wszystkich pieniędzy (bo mogę być w ciąży). No i jak go tu nie kochać?

Gość KIon
urocze, pasjonujace, dawaj dalej

Gość urzekła mnie twoja historia...
:-D:-D:-D Boże, co za kretynka :-0

Gość mnemo i urzekła mnie twoja
blablabla, dwie osoby, które mają najwięcej do powiedzenia zupełnie na temat ... :O mój facet zauważył, ze włosy podcięłam kiedy cały czas specjalnie poprawialam fryzure ... ;)

Gość KIon
wow, dlugo te wlosy musialas poprawiac zanim zajarzyl?

Gość KIon
ale jak szybko kojarzymy :) z predkoscia swiatla w porownaniu z twoim mezem ;) bez zadnych zlych intencji

Spostrzegawczosc meska jest ....urocza ;) Ale tez wkurzajaca czasami :) Poprawianie włosówdałorezultata ? u mnie nie ! musuałam poprosic o przyjrzenie sie i mala podpowiedzczy cos sie we mnie zmieniło ?:D

Gość e to ja mam lepszy numer
p.s od razu uprzedzam, ze nie jestem w ciązy ani po ciąży :P rok temu miałam długieeee blond włosy bez grzywki (takie gdzies za łopatki) poszłam do fryzjera i wróciłam z włosami przed ramiona, z prostą grzywką na czole i zafarbowanymi na bardzo ciemny brąz (prawie czarne) i tak chodze koło mojego faceta, godzina, dwie a on nic :O :O myślę sobie: kurwa oślepł :O w końcu nie wytrzymałam i pytam go czy nie zauważył że zrobiłam coś z włosami a on z takim cielęcym wzrokiem : "Wyprostowałaś???" ..... kurfa ręce mi do ziemii opadły :P ale i tak go kocham :D i jak ? urzekła was moja historia ? ? :P :P

Gość no tak długo je poprawiałam
że w końcu go to na tyle zastanowiło, ze dostrzegł ;) mnemo i urzekła.... jak kiedyś w końcu dorośniecie i będziecie miały facetów bedziecie wiedziec, ze zaden facet nie zwraca uwagi na szczegóły, dla nich nowa sukienka, bluzka, fryzura "nie istnieje" - oni widza całośc ...

Gość mnemo
ja nie chce faceta debila :O ktory nie widzi jak wygladam

e to ja mam lepszy numer_ dobre sobre :D hehehehehe - usmiałamsie :)

"e to ja mam lepszy numer" ahahahahhahaha :d czadowy facet ;) mój nie chodzi bo go sama ścinam ;)

o ACHĘ urzekła ;) ;) miło mi :D :D

ehhh nemo to nie swiadczy o tym, ze facet jest debilem :O oni po prostu nie zwracaja na to uwagi :O to jest udowodnione naukowo ! to tylko kobiety zauwazają co która ma nowe, nie faceci :O oni widza całość, która im sie podoba albo nie, ale nie zauwazą ze bluzka w której tak zajebiscie wygladasz jest kupiona wczoraj :O

ej ale moj facet na prawdę taki jest ;) ;) ja nie wiem czemu :P np mamy wspólną znajomą , znamy ją już ponad 5 lat a jak się go zapytam jakiego koloru Patrycja ma włosy albo jaką długość to on za chiny ludowe nie powie :D to samo jest jesli chodzi o ubrania :P

chryste gdyby nie gazety z moda pisane przez kobiety i wlasne zony/dziewczyny - partnerki faceci wyglądaliby jak lumpy ;)

izabelka1283_ Masz fajne poczucie humoru :) 1983 to Twój rok urodzenia ? Mój tez :) chyba jeden z wyzy demograficznych :) pozdrawiam🌻 :)🖐️