Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lufka2

Pory w kondomach

Polecane posty

Gość Lufka2

To całkiem poważne pytanie. Czytałam nie raz że lateks zawiera pory przez któe plemnik jest w stanie przejść. JEdnak na stronie Durex'a znalazłam zaprzeczenie jakoby plemniki dłay rade przejść przez lateks. Jakie jest wasze zdanie n aten temat? Czy słyszeliście o kimś kto zaszedł w ciążę mimo PRAWIDŁOWEGO używania gumek??

Gość odpowiem ci
na to pytanie za kilka dni, uzywalam gumek w dni plodne, wszystko sie okaze.

Gość Lufka2
hmm,no ja tez nie raz używałam w dni płodne... i nic Może one nie zawsze przechodzą...moż etylko czasem, ale zastanawiam się czy wogóle jest taka możliwość....

Gość plociuch
bzdura, nie przechodza jak sa cale ,ale nawet mala dziurka np.od szpilki przepusci ,stosujemy z mezem od 20 lat prezerwatywy i mamy 2 dzieci planowanych ,moze 5-6 razy byl alarm kiedy okazala sie peknieta

Gość te całe pory
to nam wmawiał ksiądz na religii. kochana,nie wierz w to. virus hiv jest mniejszy niz plemnik a nie ma skuteczniejszej metody walki z aids. poza tym prezerwatywa składa sie z kilku warstw lateksu,nie ma zadnych porow. stosuje kilka lat i wszystko jest ok.nigdy nawet nie pękła,bo uzywam zgodnie z instrukcją

Pamietam, ze kiedys pani na religii mowila nam o tych rzekomych otworkach w prezerwatywach przez ktore moga sie przedostac plemniki;) Ja tam i tak nie ufam gumkom - przezorny zawsze ubezpieczony;)

Gość katarzynaaa
my z mężem używamy tej samej prezerwatywy od kilku lat i nie mamy aids więc znaczy że jest ok, nie pęka i to jest sprawdzone

Gość bliski
uzywam gumek od 10 lat róznych firm i róznej paści i maści i nie biegają jakielkolwiek dzieci obok mnie .... a hasła katechetki to ciemnogród

Oj... chyba nie wyrazilam sie wystarczajaco jasno:) Chcialam powiedziec, ze tez spotkalam sie z takim wlasnie twierdzeniem o dziurkach w prezerwatywach, ze slyszalam to wlasnie od pani od religii:) A sama po prostu nie ufam tylko jednej metodzie zabezpieczenia, nie ufalabym pewnie nawet podwiazanym jajowodom;) I nie wplywa na to poglad niektorych o rzekomej porowatosci kondomow;)