glowanadol 0 Napisano Grudzień 13, 2006 lipa boje sie ze jestem w ciazyyyy wkrecam sobie ze mam duzyy brzuch jak stoje czy cioss ale jak sie kladee i badammm to nic zadnych pecherzykof w macicy ani nic taki brzuch jak byl....jeju nie wiem juz za 2 dni mam dostac okres i mi nedobrze..... jejuuu ja ne wiem co jesttt...mam podwyższoną temperaturee dodam jesce ze uprawialam petting i byl on bez wytryskuu...ja ne wiem juz nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glowanadol 0 Napisano Grudzień 13, 2006 dodam jesce ze to bylo 2 miesiace temuu i normalnie przez te 2 miesiace mialam okress (nie krwawienia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glowanadol 0 Napisano Grudzień 13, 2006 mimo to sie tak bojee =((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość własnie nad tym samym się Napisano Grudzień 13, 2006 jak Ty se kurwa możesz pęcherzyki z macicy wyczuć ?? :O :O :O o ja pierd .... !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glowanadol 0 Napisano Grudzień 13, 2006 ojoj wybacz ale jak dziecko rosnieee to da sie to wyczuc...powstaje taka bulewka wiem co mowie kochana mama jest ginem ale nie bede sie jej pytala jakie sa objawy ani co innego bo piomysli ze mi to potrzebnee bo cos glupiego robilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 13, 2006 potrzebny psychologg natychmiastowo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SzansanaSukces Napisano Grudzień 13, 2006 chyba psychiatra :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 13, 2006 to tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glowanadol 0 Napisano Grudzień 13, 2006 ale wy dzisiaj rozgadani jestescie na tym pseudo\"forum\" bo skoro forum to tu sie powinno pisac a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka tam Napisano Grudzień 14, 2006 napewno jestes w ciazy, szczegolnie ze nie mial wytrysku....niektore z was tutaj sa naprawde, niewiem jakies zacofane, czy co, sorry ale nie umiem tego inaczej nazwac!!! Nie chodzilas do szkoly czy co ?? Jeszcze sama piszesz ze twoja mama jest ginekologiem!!! Wez sie dziecko najpierw za ksiazki, a potem za seks!!Naprawde poziom zenujacy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Animka Napisano Grudzień 14, 2006 Ale nie bardzo rozumiem o co ci chodzi..... Przeciez nie masz żadnych objawów, okres był przez ostatnie dwa miesiace.... O dodam jeszcze, ze aby powstało dziecko potrzebne są dwie komórki: od mamusi, ale od tatusia również;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glowanadol 0 Napisano Grudzień 14, 2006 ale boje sie no nie wiem czegoooo ale jakos jak sie tu wczytujee to znajduje u siebie objawy oczywiscie okres byl i nci mi sie takiego typowego dla ciazy nei dzieje ale taka psycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kita1982 Napisano Grudzień 14, 2006 do glowanadol----zapytaj mamy skoro jest ginem czy po odstawieniu lekow i przy okazji zazyciu postinoru po nich okres moze wystapic wczesniej.... ja wzielam postinor po nim(6 dni po) mialam 3 dniowe krwawienie myslalam ze to okres ale bylby za szybko bo mialam termin 13-ego dzis (14.12)znow mam krwawienie to chyba okres bo boli mnie brzuch.........zapytaj czy to I krwawienie moglobyc spowodowane postinorem........przeciez jest nie mozliwe miec okres co 12 dni :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach