Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm a tak się zastanawiam

nieregularny okres- bardzo...

Polecane posty

Gość hmmm a tak się zastanawiam

no i tak mysle co dalej? Nigdy nie mialam regularnie okresu, czasem z przerwa polroczna nawet... potem znow przez dw amiesiace na okrągło krwawienie. Bylam u lekarza ponoc mam wysoka prolaktyne, bralam bromergon przez 2 miesiace ale nic nie pomoglo- nadal okres w nieregularnych odstepach a do tego trwa 10-14 dni:o czy ktos mial moz epodobnie? jak temu zaradzic, co powie lekarz dowiem sie na anstepej wizycie, ale jesli ktos mial podobnie moz epodizeli sie informacjami?

Gość żelowe pazurki
idź koniecznie do ginekologa-endokrynologa!

Ja miałam dokładnie tak samo. Okres znikał na 5-6 miesięcy (ja nie narzekałam ;) )potem pojawiał sie znowu i tak w kółko. Niestety wystąpiły u mnie też objawy hirsutyzmmu, więc lekarz odrazu przypisał Diane35 którą braam 3 latka - okres się uregulował. Ale gdy postanowiłam odłożyć tabletki, wszystko sie rozjechało - 3 okresy w czasie a potem nic. No i znowu jestem na Dianie, ze zdiagnowzowanym PCOS :p Naprawdę poszukaj sobei dobrego lekarza! Żeby się potem nie okazało, że z nieleczenia powstały komplikacje!

Gość cheris
ja mialam bardzo podobnie rowniez zdarzalo mi sie nie miec okresu przez pol roku, ginekolog przepisywal mi diane i inne tabletki antykoncepcyjne ale fatalnie sie czulam po kazdym rodzaju po calkowitym odstawieniu tabletek znowu nieregularne okresy powiedzialabym jeszcze gorzej:/ wkoncu trafilam do ginekologa ktory specjalizuje sie w hormonach zrobil wszystkie wyniki przepisal luteine bralam ja chyba pol roku i teraz juz rok czasu nic nie biore a okresy z zegarkiem w reku:) wkoncu jestem zadowolona zapytaj swojego lekarza o luteine. Pozdrawiam