Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark-side

Ale to wszystko jest popieprzone ...

Polecane posty

Gość dark-side

Niestety zaliczam sie do ludzi, ktorzy musza zyc w samotnosci. A tak bardzo chcialbym miec dziewczyne, ktora moglbym kochac i chcialbym sprawic zeby byla szczesliwa. No ale to tylko marzenia, bo tak naprawde jestem bardzo zamknietym czlowiekiem, nigdy nie okazuje uczuc, jestem zimny i obojetny. I nawet jak zaczynam cos czuc do kogos to musze to spieprzyc, bo w pewnym momencie trzeba zaczac okazywac uczucia a ja nie potrafie tego robic. Co robic zyby zmienic swoje podejscie do zycia ? Czy wy dziewczyny mialyscie kontakty z takimi facetami ?

ja miałam... dalam sobie spokój. Ale moze wydawało mi sie że on coś czuł tylko nie umiał okazać.

oj to bardzo źle. nie miałam do czynienia i nie chcę. ale dziwne, że pytasz jak to zmienić, przecież to oczywiste.

Gość a co ...
powoduje to ze nie okazujesz uczuc? to ze boisz sie byc odrzucony?

Gość dark-side
Nie wiem, moze poprostu boje sie wiazac z kims. Sam nie wiem moze poprostu tak mnie wychowano. Moi rodzice odkad pamietam nigdy nieokazywali sobie uczuc, byli ze soba bo prawdopodobnie tak bylo wygodnie ale napewno nie kochali sie i to udzielalo sie dzieciom. Nigdy z nimi nie rozmawialem o uczuciach itd.

Gość helala
tez tak mam. na szczescie moj chlopak to rozumie. okazuje mu uczucia w inny sposob np robiac mu rano sniadanie. on mnie dobrze zna i wie ze to ogromne poswiecenie z mojej strony bo: 1)uwielbiam spac 2)nienawidze gotowac. :)

właśnie jak się zna osobę to wie się kiedy kocha:) właśnie tak cos nie lubi a robi bo wie, ze temu komus sprawi radość:) wyraza się uzucia danej osobie, a wkoncu znasz:) ją wiesz co ceni, kocha itp:) zatem wyrażanie uczuć jest proste

Gość reeeeds
Mam dokładnie taki sam problem jak autor :/ Na pewno mi z rodziców to nie przeszło .. kukiełka jeśli to takie oczywiste to jak to zmienic ?

Gość helala
ja zrobilam tak: powiedzialam po prostu mojemu chlopakowi na samym poczatku jak to u mnie jest i poprosilam zeby byl cierpliwy bo moze po jakims czasie to sie zmieni