Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tęskniąca Katarina

Czy to prawda, że faceci tęsknią dopiero po tygodniu?

Polecane posty

Gość Tęskniąca Katarina

Mnie jest bez niego źle nawet 2 dni. Jemu mnie brakuje dopiero gdzies po tygodniu :(

Gość chlopak1982
prawda

Gość stokrota23
moj twierdził, że nie może 2 dni beze mnie wytrzymać, ze 1 to max.. ale juz mu się odwidziło, a żeby nie tęsknić od razu znalazł sobie nowa.. dziewczynę

Gość Tęskniąca Katarina
Mój poprzedni miał dla mnie czas codziennie, ciągle tez dzwonił. Obecny potrafi nie dzwonić nawet tydzień, a uważa, że bardzo mnie kocha. W sumie jesteśmy razem prawie 4 lata, ale on od początku taki był. Większość ludzi dązy do tego by jak najszybciej być razem ze sobą na codzień. Temu isę nie spieszy. Jest mu to obojętne. Jeśli chcę możemy razem zamieszkać, jeśli nie to nie. Jest mu to obojetne.

Gość chlopak1982
Mój poprzedni miał dla mnie czas codziennie, ciągle tez dzwonił. Obecny potrafi nie dzwonić nawet tydzień, a uważa, że bardzo mnie kocha. to po ch... rozstawałaś się z byłym, skoro ten taki zły?

Gość Tęskniąca Katarina
Nie mówię, że zły, ale trudno mi to zrozumieć. Ja tęsknię od razu. On potrzebuje czasu. Może nie rozumiem mężczyzn

Mój miś tęskni jak tylko wsiądzie do auta:) Ma obsesje na moim punkcie, a jak nie odpisze na smsa to wariuje.

Gość chlopak1982
dokładnie. nie rozumiesz. skoro chcesz aby twój partner zachowywał się tak jak kobieta, to zwiąż się z kobietą.

Gość chlopak1982
> Ma obsesje na moim punkcie, a jak nie odpisze na smsa to wariuje. to co innego. zazdrosny.

Gość tigra.
troche dziwne .. katarino... 4 lata to szmatczasu... za pare lat napiecie siegnie zenitu .. i co wtedy ? brak potrzeby wynika z jego charakteru . ale i tak dziwne ... .

Gość Tęskniąca Katarina
To nie jest tak do końca. Po tygodniu czy 10 dniach, gdy mnie nie widzi to wariuje. Potrafi zadzwonić w nocy by mnie usłyszeć lub przyjechać w środku nocy, bo nie może się doczekać kiedy mnie zobaczy

Gość chlopak1982
i prawidłowo. przestań się go czepiać.