Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubina 27

CZY POWINNAM??

Polecane posty

Gość zagubina 27

Zblizaja sie swieta, czy powinnam zlozyc zyczenia bylemu, ktory zostawil mnie 5 miesiecy temu, i wrecz zada by sie z nim nie kontaktowala z nim??

Gość Wigry
po co ci on ?

Gość hałasliwy przyjaciel
nie szanuj siebie

Gość ola111
jak nie chce, to raczej nie

Gość zagubina 27
chcialabym jakos odnowic kontakt, ale nie wiem czy to ma sens...

Gość daruj sobie
po co sie ponizac..

Gość frida frida
1. jesteś kobietą on meżczyzną 2. inicjatywa złożenia zyczeń - równouprawnienie 3.jeśli mu zalezy na odnowie kontaktu- sam zadzwoni złożyc Ci zyczenia 4. zyjesz w przyszłości ,przegapiając czas teraźniejszy i miłość , ktora przechodzi obok Ciebie na ulicy

Gość Ewa ewa ewa
Mam podobny dylemat. Mój zostawił mnie 2 miesiące temu. Także unika kontaktu. Dlatego właściwie nie mam dylematu :P Sensu nie ma odzywanie się, więcej dasz mu do myślenia jesli właśnie nie będziesz pamiętała o jego urodzinach, świętach itd. Ja także będe konsekwentnie milczeć. Wyślesz życzenia, on wcale nie odpisze, albo dostaniesz sms "dziękuję, wzajemnie" i tyle. Szanuj się :)

Gość Wigry
Brak ci penisa?

Gość zagubina 27
wigry.... myslisz czasem o czyms innym niz penisie??

Gość zagubina 27
dzieki za rade, pewnie sie nie odezwie ale trudno, za dlugo o niego walczylam, teraz jest poirytowany, a to typ faceta, ktory nie zmieni zdania, doszedl do wniosku ze nie pasujemy do siebie i tyle:(

Gość lora2006
Cholera jasna... Też mam taki problem, zostawił mnie 2 miesiące temu, a w styczniu miał być ślub, data wyznaczona i tam inne. Chciałam do niego napisać, chciałam do jego rodziców napisać kartkę, ale chyba tego nie zrobie i w wigilię i na 1 dzieńświąt wyłącze całkowicie komórkę. Jak myślicie dobry pomysł??

Gość lora2006
Dodam jeszcze, że go straaaaaaasznie MOCNO KOCHAM !!!!

Gość zagubina 27
sama chcialabym wiedziec czy to dobry pomysl.. pewnie bedziesz czekac na telefon, wiec wylaczenie tylko cie zdenerwuje i w sumie bez sensu ale wiesz co nie warto pisac, chyba lepiej poczekac

Gość zagubina 27
i wiesz co ja mam swiadomosc tego ze nie powinnam sie odzywac, tez go kocham, tez mnie sciska w sercu, ale skoro on nie chce.... swieta to specyficzny czas, nawet jak napisze nie bralabymsobie tego do serca

Gość Wigry
Poszukajcie sobie innych Oni was nie chcą

Gość lora2006
Tak , Zagubiona masz rację. Ale ja przez wyłączenie telefonu chce mu udowodnić,że nie jestem dla niego już dostępna. Wiem ze bede się wkurzać jak telefon bedzie wyłączony, ale nie mam innego wyjscia, a nie chce odbierać telefonów jak bedzie dzwonił. Chce żeby wiedział co stracił!!!!!

Gość KOMUNIKAT SPECJALNY
Nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki skoro facet wyraźnie mówi że nie chce z wami kontaktu to na cholere cukrowanie kartką ?????życzeniami Totalnie bez sensu!!!! żeby zacisnąc i wybrać sie na innych przystojniaków .

Gość zagubina 27
wiesz co miom zdaniem jak wyslesz smsa i wylaczysz tel to pokazesz mu, ze ci na nim zalezy sprobowalabym zrobic inaczej, nie wiem jakiego masz operatora sieci, ale wiem ze mozna tel tak ustawic by powiadamial cie kto do ciebie dzwonil nawet jak mialas go wylaczonego jesli zatem chcesz mu pokazac ze jestes dla niego niedostepna wylacz tel przed swietami i nie wysylaj mu niczego prawda jest taka, ze on odszedl i on ma sie wykazac inicjatywa jesli macie byc razem

Gość zagubina 27
a co do wchodzenia dwa razy do tej samej rzeki....coz moja przyjaciolka wyszla za faceta, z ktorym sie rozstala na rok czasu, teraz sa szczesliwym malzenstwem, wiec nie generalizowalabym zbytnio, roznie bywa, co nie znaczy, ze trzeba sie ludzic

Gość lora2006
Ehhh, Zagubiona. Tak, on odszedł. I to on powinien walczyć aby mnie odzyskać, tak mi się wydaję. Fajna jest ta historia , która opowiedziałaaś o twoich znajomych, może mi się to sprawdzi, Ale na razie staram się odrzucać myśl, że bedziemy kiedykolwiek razem, bo tak jest zwyczajnie łatwiej. Nie bede do niego pisać, i wyłącze komórke w przed dzień wigilii.Do jego rodziny też nie napisze zadnej kartki.

Gość lora2006
Zagubiona ... Ile masz lat czy 27, Jaka jest Twoje historia ...on odszedł, czy ty...?

Gość zagubina 27
lora wiem ze ci ciezko, mi rowniez,a te sprawy nigdy nie sa latwe powiem ci cos, ja o niego walczylam i z perspektywy czasu wiem ze nie powinnam, ale dlatego ze skonczylo sie jak sie skonczylo teraz postapilabym inaczej w wielu rzeczach jak masz gg podaj poklikamy

Gość zagubina 27
tak mam 27 lat i on odszedl, nie chcialabym jednak piasac wszystkiego na forum

Gość zagubina 27
lora jak chcesz ja podam ci moje gg??

Gość lora2006
podaję gg 5488639