Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorski strumyk

mezczyzna chce o sieboe zadbac

Polecane posty

Gość gorski strumyk

Czesc Jestesm mezczyzna w wieku trzydiestki,dlatego chcialbym o siebie zadbac.Nie to zebym wczesniej nie dbal, natomiast z wiekiem cera potrzebuje wiekszej pielegnacji i odpowiedniego doboru kosmetyków. Chcialbym sie wydrac do kosmetyczki ale mnie to troszke krepuje.Chetnie bym skorzystal z zabiegow, ale tez zeby ktos ocenil moj stan skory i odpowiednio dobral odpowiednie do mojej cery.NIestety mialem wczesnie z cera i zostaly male blizny potradzikowe, wiem ze one nie znikna ,ale jesli mozna cos poprawic to czemu nie.MOze znacie jakas dobra kosmetyczke z wrocławia ,ktora by pomogla mi zadbac o stan mojej cery. pozdrawiam

Gość agnieszkanowak

Gość agnieszkanowak
bravo, czasy kiedy facet musial pachniec whisky, koniem i tytoniem juz minely. Musisz odwiedziec gabinet kosmetyczny, nie ma sie czego wstydziec. W sumie juz czas aby zatroszczyc o wyglad swojej skory. Kosmetyki sa tez dla mezczyzn, ale te dla kobiet tez by mozna zastosowac. papa

Gość filigranowadziewczyna
ee tam ja tam uwazam ze facet powinien byc facetem, wizyta u kosmetyczki to juz lekka przesada. zadbac o higiene i dobry nastoj,i byc mezczyzna. to chyba tyle,

cyt.:gorski strumyk (ssg@gazeta.pl) Czesc Jestesm mezczyzna w wieku trzydiestki,dlatego chcialbym o siebie zadbac.Nie to zebym wczesniej nie dbal, natomiast z wiekiem cera potrzebuje wiekszej pielegnacji i odpowiedniego doboru kosmetyków. odp.: co prawda, taki mężczyzna, który chodzi do kosmetyczki, wg niektórych kobiet zwany jest metroseksualny/ babochłop, i to jest moim zdaniem błąd. Może malowanie paznokci to przesada, ale ogólna dbałość o higienę w pełnym tego słowa znaczeniu to wskazane i jest wręcz koniecznością biologiczną, żeby normalnie i zdrowo żyć.. Szczegóły w temacie \"4 warunki determinujące zdrowie\" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość slodka cizia
no tak, pewnie teraz kosmetyczki chce podrywać :o.........

Gość facet prosil o poradę
a wy zaraz go oceniacie i komentujecie co powinien, a czego nie.

Gość czarownik kropelka
Ale w sumie to niezły motyw na podryw - poprosić kobietę, żeby poradziła jak zadbać o swoją urodę :D . Że też sam na to nie wpadłem. Dzięki kolego za pomysł 🖐️ .

Gość maź
cytat:filigranowadziewczyna ee tam ja tam uważam, że facet powinien być facetem, wizyta u kosmetyczki to już lekka przesada; zadbać o higienę i dobry nastrój, i być mężczyzną. to chyba tyle, Komentarz: kiedyś pod prysznicem słyszałem opowieść o pociągu seksualnym do kobiety, która się nie myje, twierdząc, że podnieca go zapach śledziami pachnącej cipki. Widzę, że analogicznie, znajdują się kobiety, których podnieca serek/maź podnapletkowa u mężczyzny, notabene niezbyt ładnie pachnąca. I to jest typowy mężczyzna, na tym polega męskość?

Gość zwiastun wiosny
Uwazam ze to bardzo dobrze ze facet chce o Siebie zadbac. Wiek odpowiedni, nie sluchaj ich jesli mezczyzna troche chce o Siebie zadbac i idzie do kosmetyczki najlepiej tez aby ta osoba byla kosmetologiem to odrazu ludzie jakis alarm podnoosza, o metroseksualizmie.Ja tam bym sie cieszyla takim facetem, a poza tym jak ktos jezdzi srodkami komunikacji to wie jak wyglada nasza higiena na codzien.Kosmetolog zbada Ci cere i doradzi jakich kosmetykow uzywac,jak chronic cere, ale tez poza tym przydalo by sie zadbac o odpowiednia diete i sprawnosci fizyczna. A z tym poczuciem humoru, to czywiscie ze prawda. buziaczki, papatki

Gość halucynka
jak się ma wypryski to należy chodzić do kosmetyczki niezależnie od płci. jak wacet z normalną cerą tam łażi, to wstyd. ale z drugiej strony jak nie wiesz, że on tam chodzi, a dzięki temu Ci się bardziej podoba to chyba warto. ............... darmowe strony internetowe www.pierwszy.net