Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bławatek2006

wózek chicco czy peg-perego

Polecane posty

Gość bławatek2006

witam dziewczyny, czy któraś miała wózek z w/w firm, co sądzicie o chicco, wydaje mi się całkiem zgrabny poręczny i lekki, tylko te małe kółeczka...a peg-perego, duże kółka, dosyć lekki tylko spacerówka jakaś niezgrabna? proszę Was o opinie, bo w sklepie taki wydatek to koszt 2000zł.

Gość bławatek2006
a jak się jezdzi małymi kółkami? czy nie trzęsie za bardzo dzieckiem?

Gość bulabula
up up up

a ja bym doradzala p-p. sama mam wozek tej firmy, stary model juz wprawdzie ale i tak jestem bardzo zadowolona.nie napisalas jaki interesuje cie konkretnie mkodel . W moim sa male kolka w stelazu (mozna montowacna nim i gondole i spacerowke oczywioscie) sa one faktycznie mankamentem jesli sie duzo spaceruje po nierownych terenach.ale ja musialam miec wozek przede wszystkim lekki, bo mieszkam na 2-m pietrze bez windy i czesto musze autobusami jezdzic. dla mnie jak znalazl:-) w kwestii chicco, to pytalismy wielu sprzedawcow o te wozki bo tez zastanawialismy sie nad 3w1, ale mowili ze firma ta nie nalezy do najtrwalszych, tzn czeste sa ponoc usterki. mysle jednak ze nie jest to regulą:-D

Gość bławatek2006
padlinko, ja mieszkam na 4 p. bez windy i szukam jak najlżejszego :-) z tego co zaobserwowałam na necie to chicco i p-p z małymi kółkami są zbliżone, a w sklepie oglądałam taki model p-p http://www.desen.com.pl/wozki_dzieciece.php?wozek=19&PHPSESSID=dd8c9d56879a2a9abd214587b5b0631e w sklepie co prawda nie widziałam spacerówki, bo mieli w magazynie ale wydaje mi się, że musi wyglądać tak http://www.bobowozki.pl/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=644 i trochę nieporęczna wydaje się być

kochana ten wlasnie model byl moim wymarzxonym:-)ale stanelo na starszym, juz nieprodukowanym modelu i przez to tanszym. mo i cos za cos..kolka dmuchane jednak troche waza..a nawet takie \"piorko\" jak moj jesli dodac torbe i 6-kg niemowle to juz nie jet tak latwo wnosic na wet na 2-gie pietro. a moze zastanow sie nad oddzielnym kupnem jakiejs wersji glebokiej wozka (nawet na allegro) a potem dokupic lekka naprawde spacerowke, ktora na pewno posluzy dluzej niz te siedziska montowane na stelazach. buzka!

Gość bławatek2006
zastanawiałam się nad osobnym zakupem, ale koszty wyjdą niestety większe :-(

Gość bławatek2006
podnoszę temat może ktoś jeszcze miał do czynienia z tymi wózkami?

Ja mialam Peg Perego.. Ale wersja spacerowa.Czyli nie mialam gondolki. Najpierw mialam wozek gleboki.Potem kupilam Pliko .tez to bylo\"madre\":D:D:D...ale jak czlowiek niedoswiadcznony to robi takie bledy:D Teraz zdecydowalabym sie na mobilne 3 w 1:)

Gość bławatek2006
nawet biorąc pod uwagę małe kółka? w chico spacerówka montuje się tyłem do wiozącego, bo składa się jak parasolka (to akurat uważam za plus), ale czy to nie mankament biorąc pod uwagę, że dziecka nie widać?

Gość bławatek2006
użytkowniczki wóżków wpisujcie się :-)

blawatku w peg perego tym trio jest tak samo tzn. w spacerowce dziecko jest tylem do Ciebie...ale ja nie nie mialam jakos z tym problemow .Malucha sie przecierz przypina.. Skoro to dla ciebie problem to moze szukaj czegos innego. wszystkie te wozki ktorych stelazem bedzie spcerowka tak pewnie beda mialy....

Gość bławatek2006
kurczę faktycznie wybór jest duży i ciężko zdecydować :-)