Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam do dziewczyn

Pytanie dot ginekologa!

Polecane posty

Czy ginekolog moze cos powiedziec dziewczynie (ktora do niego przyjdzie) albo krzywo patrzec , jesli jestem cala wygolona?! Ide jutro 1szy raz do ginekologa, gole sie zawsze w tym miejscu i jakos tak sie obawiam,ze moze cos ginekolog powiedziec:(

nie ma sie czego bac. on sie tyle napatrzyl, ze nie ma dla niego roznicy. i na pewno Ci nieczego nie powie. z reszta on z Toba porozmawia i to dluzej bedzie trwalo niz samo badanie. on tylko chwile bada i nie bedzie Ci sie przygladal - zapewniam. Z reszta wiekszosc (przynajmniej z mojego doswiadczenia) podczas badania tez rozmawia z pacjentka patrzac sie jej na twarz, a nie miedzy nogi - tylko tam czasem zerka. Na pewno niczego Ci nie powie - bo teraz trudno jest znalezc nieogolona, prawie kazda sie goli (nie liczac starszych)

a jesli jestem jeszcze dziewica to bedzie mnie badal przez odbyt prawdA?? problem w tym ,ze mam hemoroida i strasznie mi glupio isc:( czy mam wczesniej cos pani doktor powiedziec?? to bedzie pewnie dla mnie krepujace:( poradzcie dzieczyny:(

i to nie bedzie glupie, jeli bede wypytam sie wszystkiego jej odnosnie zapezpieczen-jakie najlepsze na 1szy raz itp?! Gdybym pytala o moje watpliwosci co do kochania sie!?! Nie popatrzy na mnie jak na wariatke, ze nie wiem duzo?:(

up up,, wiem, ze moje pytania sa dziwne,ale to sa moje obawy :( pomozcie prosze

Gość to samo to samk
tez mam takie obawy ;P chce isc do gina, a nie mam 18 lat jeszcze... i czy gin moze np powiadomic rodzicow jesli bylabym w ciazy z uwagi na moj brak pelnoletnosci?

Gość jak uwazacie
ja gole pachwiny i troszę odbytu by nie było krzaczasto, na wargach nieco zostawiam , niechce łyso, chce naturalnie, ale tak obcinam na wargach by mógł dostac się do dziurki, raz miałam więcej i nie mógł sie dostac i musiał lekko poruszac by sie przedostac przez gąszcz, ale wstyd:), a trójkącika tez mam ładnego. Pozatym lepsza młoda niz te stare. jak bede stara :O to nie wiem co zrobię

dziewczyny ale powiedzcie prosze czy mozna sie gina pytac o to wszystko dot zabezpeiczenia?! to nie bedzie glupie?!

dzieki :) a prosze odpowiedz mi co z tymi hemoroidami? cos powiedziec jej na poczatku?? zeby wstydu nie bylo?:(

Gość eFfKA.
zapewniam cie ze co 3 cia kobieta odwiedzajaca ginekologa ma hemoroidy,nie robi to wrazenia na ginekologu,nie musisz nic tlumaczyc

dziekuje bardzo za odpowiedzi :):):*