Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lipton ice tea

wstrzemięźliwosć od SEKSU podczas ciazy

Polecane posty

Gość
zwyczajnie dla mnie to nie pojete jak mozna sie podszywac majac stały nick zegnam

głupie małpy jak nie umiecie o sexie rozmawiac to wypad do kuchni ciasto na pierogi robic zeby wam wyszły na swieta a nie czepiacie sie net-ar jak tak dalej pójdzie to rózga po po dupach dostaniecie od mikołaja a nie prezenty!!!

zapowiadal sie ciekawy temat, myslalalm, ze bedzie mozna normalnie porozmawiac na ten temat...ale chyba jednak nie

jestem dopiero w 7 tygodniu, i szczerze mówiąc seks dla mnie nie istnieje:( mam non stop mdłości, bola mnie piersi, kazdy dotyk ukochanego bardziej drazni niz podnieca:( na szczęscie jest wyrozumiały, ale jak długo?

Gość niedługo
w koncun znajdzie jaka małpe która bedzie miec ochote

Gość niedługo
a cóz złego było w wypowiedzi net-ar?Napisała ze miała ochote na sex Czy kazda musie nie miec ochoty nas sex bedac w ciąży?Ja właśnie bedac w ciąży poznałam co to orgazm i znam wiele kolezanek które własnie w ciąży będac miały na to by bzykac straszną chęć

Gość polegiwac
wiesniaro

Gość wyluzujcie
czyli na tym forum nie mozna byc szczerym? Skoro net-ar miała ochote sie seksic powinna skłamac i napisac ze nie miała!Po co? "POLEGAC"!!faktycznie mozna tylko na kanapie

Gość EwaB
na kanapie mozna tez uprawiac seks bedac w ciazy ja musze kazdego dnia czasem nawet 2 razy na dobe

ochote to ja mialam non stop ale ze wzgledu na trudna ciaze nie moglam aaaaaa szkoda