Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennnyharris

wypadanie włosow

Polecane posty

Gość jennnyharris

Witajcie kochani, czy ktos z was mila problem polegajacy na wypadaniu wlosow, lysieniu? Jakie metody stosujecie? Preferujecie naturalne metody leczenia, może jakieś „babcine sposoby?

Gość bleble ble
a wiec jamialam wlosy do polowy plecow i wlosy lecialy potokami az wkoncu wkorzylam sie poszlam do fryzjera scielam wlosy do uszu i problem zniknal a i jeszcze cos dziennie mosi wypasc 100 wlosol wiec mozesz liczyc ile ci wypada

ja mialam problem z wypadaniem wlosow przez wiele lat - sezonowo. braklam tabletki, uzywalam roznych szamponow i raz pomagaly, raz nie, a wlosow ciagle mniej. kidys bylam u dermatologa bez zadnego badania przepisal szampon na lupiez a z tym nigdy nie mialam problemow. dopiero miesiac temu poszlam do innego dermatologa i zaluje, ze dopiero teraz. lekarka obejrzala mi dokladnie glowe i stwierdzila zapalenie skory. przepisala szampon i tabletki i juz widac efekty - wlosy sa w lepszym stanie, jeszcze wypadaja ale mam nadzieje, ze niedlugo przestana idz do dermatologa bo zawsze jest jakas przyczyna i lepiej ja wyleczyc niz zaleczac roznymi specyfikami

duzo jest tu tematow o wypadaniu wlosow - poszukaj - polecam tez topik dla zapuszczajacych wlosy - tam tez cos znajdziesz