Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

didusia36

Z jakich powodów

Polecane posty

Gość ile takich topikow
zamierzasz jeszcze zalozyc? :O

Ile bedzie uwazała za stosowne .... Moze przedszkolanka krzykneła ....albo niesympatyczna jestdla dzieci .. Dzieciak sie zraził .... Pogadaj z maluchem. \"powypytuj\"Go \"podejdz\" jakos ...;).

Gość
nie kazda przedszkolanka nadaje sie do przedszkola zalazła malcowi za skore i tyle

Gość ile takich topikow
super, tyle, ze nie siedzi na forum sama, a wiekszosc ludzi jednak nie lubi, kiedy sie z forum robi smietnik i zaklada 10 takich samych tematow. wystarczy pierwszy zalozony topik "podniesc do gory", jak mamy tu w zwyczaju mowic. a co do tematu - tak, mozliwe jest, ze dzieciak sie boi, bo pani ma zeza. moze go bije, moze go nie lubi, moze go nie broni przed innymi, moze kaze mu jesc cos, czego on nie moze przelknac. powodow jest tysiac.

ile takich topikow_ no i trzeba było od razu takładnie kolezance odpowiedziec :);)

Gość
a ty z urzedu statystycznego jestes i notujesz ile jest topikow na ten temat? pomaranczka???????

Gość ile takich topikow
net-ar - zgadlas. (brawa dla tej pani :P) zagladam co czas jakis co nowego w "aktualnych" - ciezko nie zauwazyc kilku(nastu? niee, chyba az tak zle nie jest) topikow o tej samej tresci. wszystko ok, tylko po kiego grzyba zasmiecac i samemu sobie problem robic, bo w koncu nikt juz nie wie gdzie co mowil...:O autorko - stawiam jednak na tego zeza.

Do ile A Ty ile jeszcze noków zamierzasz ałożyć bo jeżeli dobrze liczę to to jest trzeci założony przez Ciebie

Gość ile takich topikow
oł... a jakim to sposobem policzylas ktory to moj nick? (na pewno mocno niedoskonalym, bo zapewniem, ze to NIE trzeci).

A co zabronicie dziewczynie zakladac nowy topik ? Jak wam sie nie podoba to nie musicie na nie odpowiadac . Skoro dziwczyna załozyla nowy topic to znaczy ze nie znalazla satysfakcjonującej odpowiedzi dla siebie. Skoro ma problem to szuka pomocy . Do autorki topicku. Dziecko moze bac sie Pani w przedszkolu z roznych powodów . Moze pani przedszkolanka jest bardzo nerwowa i krzyczy na dzieci. Moze kaze robi rzeczy ktore malcowi nie podobają sie . Moge ci powiedziec ze nie kazda przedszkolanka nadaje sie do pracy z dziecmi . Jesli masz wątpliwosci do do pani z przdszkola to moze zmien grupe malcowi a jak sie nie uda to moze przdszkole. Mojej znajomej 3 letnia corka nie chciala zostawac w przedszkolu , bala sie tam zostac płakala - prawdziwa histeria ze strony dziecka. Moja znajoma zmieniła przedszkole na inne i od tatej pory chetnie chodzi do przedszkola . Podpytaj malca co mu sie nie podoba u Pani - zapytaj sie jakie zabawy tam mają czy mu sie to podoba , zapytaj sie czy pani krzyczy na dzieci i na niego ?Pamietaj ze taki malec nie powie wprost dlaczego nie lubi pani - musisz sama wywnioskowac z jego wypowiedzi.

a wiec ja teraz_ argumenty laksa argumenty ...!! a nie \"szczekanie \" poproszę !

\"Przepraszam\"- powinna byłam powiedziec cos miłego ...:O Przeciez ty (...) do mnie tak ładnie,elegancko,sympatycznie ....

Gość ile takich topikow
zakladanie nowego topiku nie sprawi, ze nagle i niespodziewanie wiecej osob sie na niego wypowie. wystarczy dodac jakis post do pierwotnego topiku, zeby utrzymac go caly czas na widoku - to jest mniej wiecej to, co robie dyskutujac tu z wami. ja tylko apeluje o to, zeby nie robic balaganu i nie wprowadzac zametu. do autorki (coby nie bylo, ze tylko napadam,a nie tocze konstruktywnej rozmowy) - moze pogadaj z innymi matkami, ktore maja dziecko w tym samym przedszkolu? moze ich dzieciaki tez sie boja tej konkretnej przedszkolanki? moim zdaniem to bedzie jakas wskazowka, czy ten strach wyplywa z winy opiekunki, czy to dzieciak cos sobie uroil.

Nie bój sie nie cierpi ..spi słodko.....po wyczerpujacym spacerze z Tatusiem:) A obowiazki ? Mam!.... ale tez potrafie sobie dobrze zoorganizowac czas :) Sprzatam ...gotuje rano ....pozniej miedzy zabawa z Julia a posiłkami skarbka zagladam na kaffe ... tyle spowiedzi :P

Do kogoś o pomarańczowych nickach Myślę że wszystko co miałeś do powiedzenia w tym temacie to powiedziałeś więc przestań się czepiać do ACHA bo to Jej sprawa ile siedzi i kiedy. Więc daj już spokój i wrzuć na luz. Wypowiedziałeś się więc dziękuję

A tak w ogóle to chciałam zapytać mam mających trzylatki lub starsze czy wygląd wizualny przedszkolanki ma wpływ na to czy dziecko się Jej boi czy też nie .