Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniaaa

czy po oczyszczeniu twarzy ...

Polecane posty

Gość miniaaa

... u kosmetyczki mozna nałozyc podkład? ide jutro pierwszy raz i sie boje jak bede wygladac po takim zabiegu a mam ładny kawalek do domu ...

Nie bardzo... moja nakładała po oczyszczaniu jakieś mazidło śmierdzące, którego do wieczora nie mogłam ruszać. Już nie chodze na oczyszczanie, bo robi więcej szkody niż pożytku. A wyglądać będziesz nie za dobrze po takiej masakrze :( pamiętaj, że wyciskanie nawet przez kosmetyczkę, to szok dla skóry, a wągry po 2 tyg i tak wrócą.

Gość saffi
takie oczyszczanie skóry u kosmetyczki to masakra ... polecam cotygodniowy peeling wykonany wlasnoręcznie

Gość marenka
zmien godzine spotkania na wieczor ;)

Gość poważnie mówicie
no to ładnie; ja dziś byłam na oczyszczaniu -co prawda nie byłam z 8 lat, ale może mogłam się w to nie pakować? teraz jestem cała czerwona i w plamki :( kurka, teraz załuję :(

Gość Keith Caputto
Po oczyszczaniu nie mozna nakladac zadnego podkladu,chociaz skora nie wyglada za ciekawie niestety:)Zalezy na jakich kosmetykach pracuje Twoja kosmetyczka,ja np po czyszczeniu na sam koniec nakladam juz na krem wlasnie taki rodzaj "fluidu",ma dzialanie kryjace a przede wsztskim antybakteryjne,przyspiesza gojenie ran:) Zycze powodzenia:)

Gość Keith Caputto
zapomialam ten kosmetyk nazywa sie blamish

Gość Keith Caputto
zapomialam ten kosmetyk nazywa sie blamish

oczyszczanie wspominam strasznie,przed-kosmetyczka zapewnila mnie,ze nie bede wygladac koszmarnie i spokojnie bede mogla isc do domu-dobrze,ze byla zima i wracajac moglam polowe twarzy schowac w szaliku :-) a pozniej jeszcze wieksza tragedia-skora schodzila mi niemal płatami,czułam sie jak frankenstein,a samo oczyszczanie-nie zauważyłam,żeby mi w czymś pomogło,wiecej juz nie poszlam,stosuje teraz lekki pilling do twarzy-co drugi dzien i jest ok a co do pytania na wstepie-nie,nie mozna podkładu używac!!!!! teraz juz o 16 jest ciemno,wiec jak juz ktos wspomnial-umow sie tak,zebys wracala juz po zapadnieciu zmroku :D