Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze doradzcie

Ludzie z Aglii co by chcial dostac facet od dziewczyny ktory teraz pracuje w ang

Polecane posty

Gość prosze doradzcie

ii???

Gość on taki jeden
kostke dobrego haszu,ewentualnie sczyptke koksiku ,na sylwestrowe szalentwa jak znalazl.

Gość on taki jeden
no chyba ze koles pizdowaty to mu kup angielska herbate i czerwony autobus pietrowy

Gość swt4s45
no i teraz juz wiesz, droga autorko topiku, po co nam poprawna polszczyzna - zebysmy sie zrozumieli. sproboj jeszcze raz, tym razem poprawnie, sformulowac pytanie

Gość a moze majty
angielskiej Krolowej???

Gość prosze doradzcie
eeee nic mu nie dam bo i po co? chodzilo mi o to, co dac facetowi przebywajacemu poza polska, a mianowicie w anglii nie, nie jest pizdowaty, wrecz przeciwnie

Gość ło_la_boga
Ludzie z Aglii co by chcial dostac facet od dziewczyny ktory teraz pracuje w ang ciezko sie przebic przez to pytanie ... pierogow zrob

Gość a co to za różnica czy
jest w anglii czy w honolulu małpy straszy?czy prezent dobiera się do miejsca w którym się jest?no chyba że futra do Australii nie wyślesz, ale to już inna sprawa...

Gość wiesz co ja tez mam faceta
w england i ja mu wysylam to co mi serce i glowa podpowie. bylam z nim w angli i wiem czego mu brakuje.a mianowicie WSZYSTKIEGO CO POLSKIE tak wiec na urodziny wyslalam mu swoja bielizne:P plyty polskich wykonawcow i cos tam jeszcze. ostatnio ot tak wyslalam mu CKM i newsweeka i wzucilam luzem tyle cukierow (oczywiscie polskich) ile sie dalo. a w poniedzialek wysle mu barszczyk (szkoda ze proszek ale zawsze cos), aniolka do postawienia, grzyby suszone, pierniki.do tego luzem nawzucalam orzechow takich normalnych. wlozylam tez kartke ale wybralam taka z motywem zlobka zeby mial tam jakas chociaz malutka namiastke polskiego klimatu. jest tam tez jego rodzina wiec mysle ze grzybki i barszczyk wykorzystaja we wigilie. a prezent?moj mezczyzna najprawdopodobniej przyjedzie do mnie 8 stycznia wiec to juz wrecze mu osobiscie. kupie mu pasek i kosmetyki do i po goleniu.tylko tyle bo to nasze wspolne swieta i uwazam ze nie nalezy przesadzac z kupowaniem. pozdrawiam🖐️

Gość wiesz co ja tez mam faceta
bo to nasze pierwsze wspolne swieta-niedopisalam