Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia_ze szczecina

Pomozcie!!!!!!!

Polecane posty

Pomozcie mi bo nie wiem co mam zrobic:( Mam 20 lat i od 3 lat jestem w zwiazku z mezczyzna ktory jest starszy ode mnie o 10 lat bylo nam cudownie razem ale wczoraj wyznal mi ze ma kochanke:(:( i spotyka sie juz z nia pol roku!!!nie wiem co mam poczac jestem zalamana i jeszcze na dodatek dowiedziala sie ze jego kochanka jest nieletnia i ma dopiero 16lat!!!!! doradzcie cos:(:(

Gość dobra rada +++
doradzamy trojkat, na pewno sprawicie mu obie mnostwo frajdy

zbvoczeniec:(?? temu chlopakowi oddalam wszystko...

myslalam ze potraktujecie moj problem powaznie a nie nabjacie sie ze mnie..:(

a tak serio to nie dziwie sie temu facetowi,piszesz,ze masz 20 lat ,jestescie ze soba 3 lata wiec zaczeliscie byc para jak mialas 17 lat ....... teraz ma niunie 16sto letnia wiec..............widac takie schizy ten facet juz ma :O \"i tak w kolko macieja\"

mam go rzucic??wybaczyc?? czy poszukac sobie 15latka:o??

Gość uciekaj
i to jak najszybciej. To jakiś zboczeniec i nic tego nie zmieni. Lubi młodsze. Będzie zmieniał. Pewnie też nie jesteś pierwsza. Teraz jesteśjużdla niego za stara. Tylko żeby Ci na głowę nie padło to doświadczenie bidulo. Byłaś mu zabawką, nie chciał poważnego związku tylko Twojej młodosci. Zmarnował Ci te 3 lata, ale na szczęście wszystko przed Tobą. To nie Twoja wina, poukładaj sobie życie, stosunki z ojcem odetnij się od niego, przecierp, nie spychaj tego, żeby nie popaść w depresję. I żyj, żyj

zycie bez niego nie ma dla mnie sensu:( chyba mu wybacze obiecal poprawe i ze to juz sie nie powtorzy czemu mialabym mu nie wierzyc:(????

Gość uciekaj
on Cię już wyrzucił. Wykorzystał i wyrzucił. Tak, zapomnij o nim. On już o Tobie zapomniał. Teraz tylko będzie ściemniał. To czas kiedy mozesz się nabawić urazów na całe życie, więc działaj rozsądnie. Po pierwsze nie żałuj drania, po drugie zrozum, że to drań, po trzecie dziękuj Bogu, że tak się tylko skończyło (mogłaś mieć z nim dziecko/dzieci)

oj klaudia klaudia...............poboli ale przestanie,po3eba na to czasu ..... nie jetses 1wsza i ostatnia zraniona osoba na tymswiecie:( rakie jest to zycie nasze :(

Gość uciekaj
ja Ci mówię nie Ty zrobisz jak uważasz. Życie bez niego ma sens, życie z nim - nie. Przykro mi

Gość uciekaj
dobra schodzę z tematu bo mnie ruszyło zapytaj się dziewczyno matki albo kogoś doświadczonego poważnie mówię na forum tylko wylejesz swoje żale, ktoś pewnie powie Ci co chcesz usłyszeć czyli "wracaj do niego" i będizesz żyła dalej w tym związku. To Ci nic nie da.:(

Gość dobra rada +++
nawet jak z toba teraz zostanie za pare lat wyrzuci cie na smietnik, znajdzie sobie kolejna 16tke. ten typ tak ma. moja przyjaciolka wyszla za takiego, poznali sie gdy mial 35 lat a ona 16, kupowal kosze roz, porywal na wycieczki zagraniczne, oswiadczyl sie po miesiacu znajomosci. teraz dziewczyna ma 30 i jest po rozwodzie, facet stwierdzil, ze jest a stara, stare pudlo i go nie interesuje juz...